2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
بچه ها من از دیروز که انتقال دادم یکم پیاده رفتم اندازه یکی دوتا کوچه،امروزم همینطور به نظرتون ضرر ...

حالا حداقل ۳ روز اول استراحت کن عزیزم حتی خود دکتراهم تاکید دارن شما چرا همون روز بلند شدی اینکارارو می کنی ...😶

ممنون عزیزم از توضیحت. من خیلی رعایت بهداشت رو هم کردم سری قبل. همیشه از دهانشویه   و واترپیک ...

عزیزم من پستای قبلتو نخوندم 

شما تو مرحله انتقال هستید؟؟؟ 

چون منم ایمپلنت دارم میخوام بدونم خوردن قرص ال دي با داشتن ایمپلنت برای شما مشکلات عفونت دندانی رو بوجود آورده؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا حداقل ۳ روز اول استراحت کن عزیزم حتی خود دکتراهم تاکید دارن شما چرا همون روز بلند شدی اینکارارو ...

اخه دکتر گفت اشکال نداره

حالا چیکار کنم خیلی بده؟

اخه خونه مامانم دوتا کوچه بالاتره منم خونه حوصله ام سر میره تنها،بر همین صبح میرم خونه مامانم که بهم برسه و شبم میرم خونه خودم

پله هم که هم ماداریم هم مامانم اینا

یعنی خیلی خطرناکه؟

عزیزم شربت بخور. خیلی خوبه واسه یبوست و  دکتر گفت بهم بعذ انتقال هم بخور در بارداری بلامانع هست ...

فقط نمیدونم چجوری استفاده کنم قبل غذا یا بعدش به منم دادن ولی استفادش نکردم

خدایا...شکرت😍
اخه دکتر گفت اشکال نداره حالا چیکار کنم خیلی بده؟ اخه خونه مامانم دوتا کوچه بالاتره منم خونه حوصله ...

نه عزیزم خطرناک نیس خدا بخواد هیچی نمیشه حتی اگه طناب بزنی الکی استرس نگیر😄ولی خب آخه حداقل ۳ روز اول آدم یکم رعایت کنه بلاخره کار از محکم کاری عیب نمی کنه حوصلت سرمیره کتاب بخون فیلم ببین یا بگو مامانت بیاد خونتون بنظرم اینطوری بهتره ...

وای آره عزیزم  نمیدونم 12 فروردین از کجا اومد تو ذهنم  همون 29 فروردین بین میدون حر و پا ...

سلام دوستم...امروز رفتم هفت تیر برای تاییدیه ای وی ای جی.تونستم بگیرم.البته منکه کاری نکردم اون اقا خیلی لطف کرد بهم.حتی شناسنامم رو هم نبرده بوده ولی بنده خدا کارمو راه انداخت گفت یک دوره میتونم بگیرم .البته کلی هم غر زد اما خب می ارزید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
آن شاالله که میدن سابقه سقط هات رببر،آزمایش ایمنی ت ر ببر،گواهی پزشک ر ببر. اگه بتونی یه آزمایش تی ...

سلام دوستم.امروز رفتم ۱۳ ابلن تاییدم رو گرفتم.خیلی شانس اوردم گیر ادم خوبی افتادم الهی خیر ببینه.یه دوره گفت میتونی بگیری گفتم بهت بگم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
رعایت کن......زیادی دیگه در رفت وامد نباش...یک بارش عیب نداره در روز.... اما میگم تا خدا نخواد حتی ...

نه خیلی نیست یه بار صبح میرم خونه مامانم یه بارم شب برمیگردم ،فقط در حده ده دیقه