2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمنم دکتر غدد متفورین داده نمیدونم ادامه بدم یا قطع کنم؟ با انوکسا و.... مشکلی ایجاد نمیکنه؟

الان مگه انوکسان داری میزنی تاراجان؟؟ب من ک گف همینجوری ادامه بده یکسالوخورده ایه دارم میخورم امادکتررزاقی۳تانوشته بودولی دکترمهرافزاگف دوتاکافیه،ااس امیخورم من

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ببخشید من تی اس اچم، 3،15 هستش، به دکترم گفتم گفت لازم به خوردن قرص نیست و به محض مثبت ‌‌‌شدن ق ...

برای من یکم ازشمابیشترم هست ولی بازدکترمیگه نیازنیست استفاده کنی قرصوحتی بعدانتقال،امااینجاهمه میگن زیر۲بایدباشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خونریزی مثل پریو بود یا قهوه ای برای من لکه هام قرمز و خون تازست دکترتون نگفت کی ابن هماتوم خوب میشه ...

کاملا مثل پریودم هست خون تازه و روشن و لخته. پیش دکترم فعلا نرفتم فقط تلفنی با دستیارش صحبت کردم.

کاملا مثل پریودم هست خون تازه و روشن و لخته. پیش دکترم فعلا نرفتم فقط تلفنی با دستیارش صحبت کردم.

شما شیاف سیکلوژست میززنی یا ایرانی کلی داروخانه گشتبم سیکلوژست پیدا نمیشه مبگن ایرانی داریم کسی می دونه سیکلوژست کجا داره

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
کمر درد رو کلا از اول داشتم دلدرد هم بله گاهی اوقات دارم 

خواهر منم هماتوم داشت تا آخر باردرشم لکه بینی بود حتی بعد سرکلاژش باز لکه بینی داشت میگه نترس ولی من بازم میترسم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
خواهر منم هماتوم داشت تا آخر باردرشم لکه بینی بود حتی بعد سرکلاژش باز لکه بینی داشت میگه نترس ولی من ...

بالاخره نگرانی برامون طبیعیه فقط باید خیلی استراحت کنیم که اونم با شاغل بودن سخته

به پهنای صورت اشک میریزم واقعا سختی کشیدم  اولین باره بی بی چکم این طوری شده باورم نمیشه ایش ...

به به😍🥰❤️خیلی خیلی مبارکه گلم. روز چندم بود بی‌بی زدی؟ آخه منم به امید خدا پنجشنبه آزمایش دارم. ولی از بی بی چک میترسم🤣

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)