2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
والا اطلاعی ندارم خوبه، بده، خنثی است دوستانی که تجربه دارن میان راهنمایی منم یه کوچولو مشکل ضخامت ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی، دعا خیر منو بقیه پشت خودتو نی نی و خانوادت باشه گلم🙏😍🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم بررسی میشه  ببین فلسفه اکو تو 18 هفته("دور از گوش همه مجوز سقط هست)  پس فقط آنوم ...

ممنون عزیزم.

الان از آنومالی میام. خدا رو شکر دو تا پسرای ما خوبن.

فقط جفت هام یکیش لولایینگ است و یکیشونم سر راهیه.

و گفت استراحت کن و کار سنگین ممنوع.

خود دکتره اکوی قلب هم جدا انجام میده ، گفت من در حد اکوی قلب هم براتون بررسی کردم و مشکلی نداشتن.

۱۸هفته و ۵ و ۶ روز هم بودن.

احتمالا چون دیر هم کردم ، همون ۲۴ هفته میرم پس.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نوزاد کارش خوردن و خوابیدنه.... یعنی چی تنبله.. پاشه برقصه..😑😑 چشم عزیزم حتما بهت میگم. چرا راض ...

همینو بگو والا😁

ممنون عزیزم

راستش یکی دوبار که بهش دادم بعدش بالا اورده متاسفانه و خیلی ترسیدم

الان که فعلا فقط شیر خودمو میدم ولی برای ایندش توی فکرم کمکی‌بدم،ولی شیری که خوب باشه و اذیتش نکنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزم. الان از آنومالی میام. خدا رو شکر دو تا پسرای ما خوبن. فقط جفت هام یکیش لولایینگ است و ...

ای جانم پس دوقلوهای نازت پسرن، تبریک میگم مرجان جون.خداروشکر که‌میگی همه چی خوب بوده.برای جفتت هم فقط استراحت کن و‌مواظب باش.راستی نیومدی اینور که؟

جفت منم لولایینگ‌بود تا هفته های ۲۵ اینا رفت بالا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانومای عزیز،من یه ماه پیشtsh:3/7بود و آنتی بادی هام بالا بودن دکترم بهم لووتیروکسین50تجویز کرد ...

منم  تیروئید پر کار  داشتم   البته  پیش  متخصص غدد رویان  که یه مطب  تو شیخ  بهایی  داره  رفتم 

اگر اون  ویزیت  کرده شماره  بدم بپرس یا زنگ بزن  رویان  بپرس  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊