2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فرق ندارن همونه نام هاي تجاريشون فرق ميكنه ايني ك دوستمون روزي يكي زده دوز كم و روزانه ...

محیا جان من دوباره رفتم نگاه کردم، حق با شماست فرقی ندارن

نمیدونم چرا اون جوری تو ذهنم رفته بود😬😬😬😬

تا حالا دو بار هم تست پاپ اسمیر دادم هر دوبارم التهاب خفیف داشتم اینم مربوط میشه به لوله هیدرو

گلم پاپ اسمیر فقط دهانه رحم یا همون سرویکس رو مورد بررسی قرار میده، اگر لوله ها مشکل داشته باشن پاپ اسمیر قدرتش رو نداره نشون بده

@زینبی_بابا    

عزیزم معده درد شدید میتونه عوارض آمپولا و دارهایی باشه که برا پانکچر استفاده کردم؟؟؟؟

حدودا دو هفته پیش پانکچر شدم و الان ده روزه معده درد امونمو بریده،یه ساعت پیش از درد معده بیدار شدم.رفتم بیمارستان(همونجایی که پانکچر شدم)بهم دارو برا معده داد ولی اصلا اثر نداره،عسل و شربت آبلیمو و عرق نعنا هم تاثیری نداشته.

میتونه از عوارض پانکچر باشه؟؟؟؟

سلام عزیزم به سلامتی و دلخوشی  عزیزم اگر طبع سرد نداری و مستعد یبوست نیستی گاهی نشاسته بخور ...

عزیزدلم دیروز داشتم به خودم میگفتم زینب مهربونم نیست ☺️خوبی خودت؟ پسرت خوبه؟نگرانت شدم 🥰🥰ممنونم از همراهی همیشگیت عزیزم 

عزیزم دمتر نصر به شدت برای انتقال وسواس داره، خیالت راحت، اینا رو بهش بگو ولی شک نکن رو هوا انتقال ن ...

مرسی عزیزدلم یعنی الان نشستم تو بیمارستان دلم اروم گرفت به خدا ، من به حرفات ایمان دارم خیلی خیالم راحت میشه 🥰🤗🥰🤗

نترس گلی، تو نت نهایتا یکی از کاربرد های دارو نوشته میشه  برای کسایی که ریسک هایپری دارن و آب ...

اااا پس داروی تخمک آزاد بشه رو به من نداد؟؟😐😐

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود