2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
با ميكرو باردار سدين؟بار چندم؟ ببخشيد كه چندتا سوال پرسيدم

سلام همسرم مشکل داشت رفتیم پیش جنتی واریکوسلشو عمل کرد باردار شدم ولی چون قبلا یه سقط داشتم تحت نظر عارفی هستم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
دیر؟! از ماه اول تو اقدامیم البته هنوز دو سال نشده ازدواج کردیم کلا از زندگی مشترک هیچی نفهمیدم همش ...

آهادیرازدواج کردین،من فک میکردم منتظربودی طبیعی بارداربشی وقتتوهدردادی خواهر،ای خواهرجان دل هممون خونه،الهیکه خودت طبیعی باردارمیشی بیای اینجاماروسورپرایزکنی،سرازحکمتهای خداک نمیشه دراورد،ادم زیادمیره توبهرشاب پوچی میرسه،نمیدونم تاکی خداتصمیم داره امتحانمون کنه امیدوارم ظرفیتهامونم درنظربگیره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا لکه بینی نداشتم یهو افتادم به خونریزی. امروز روز ۴ هست که هنوز تبدیل به لکه نشده

استراحت کن و شیافاتو استفاده کن انشااله خوب میشه این تنها کاری که میشه انجام داد من که کارمندم فعلا یه ماه استعلاجی داده خیلی میترسم ولی توکل به خدا انشااله خودش کمکمون کنه خیلی لک میبینم به دکتر گفتم گفت اصلا توجه نکن شاید تا آخرش داشته باشی نمیدونم دیگه توکل به خدا

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
برای خودمم خیلی مهم بود😔 من دوسال پیش مرکز ناباروری اصفهان رفتم تو نوبت که اهداکننده بم بدن هنوز ک ...

مرسي ك توضيح دادي انشالله ب زودي مثبت ميشي، وقتي دكتري اينجا اسمش نمياد دليل نميشه كه دكتر خوبي نباشه

بعدشم نگران داروهات نباش معمولا داروهاي اين روند چيزاي مشخصي هستن منم داروي غير عادي نديدم بين داروهايي ك شما گفتي

...
استراحت کن و شیافاتو استفاده کن انشااله خوب میشه این تنها کاری که میشه انجام داد من که کارمندم فعلا ...

آره عزیزم فعلا مجبوریم استراحت کنیم منم کارمندم ولی فعلا تو مرخصی هستم. پس برا این وضعیت فقط یک ماه استعلاجی دادن?

اره کپسولشو خوردم همونکه یکی از دوستان عکسشو گذاشت اخه اون حتی برای نفخ و یبوستم داده بود البته خا ...

آره واقعا خدا کمکت کنه طرفت آدم درستی باشه که از بابتش خیالت راحت باشه، بازم خداروشکر جنین داری برای انتقال، درست میشه انشاالله❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم چون بدن ما عایق هست پوستش بعید میدونم مالیدن روغنش مشکلی ساز باشه، هر چند خودم فراموش کرده بود ...

دوست عزیزبه نظرتون اگه زمانهای اقدام طبیعی پیاده روی کنیم باعث میشه نطفه نگیره؟شب نه هامنظورم فرداش هست که مثلاپیاده بریم بیرون

گلم غذا که زیاد هست، سوپ، سالاد، کباب، کتلت، دمپخت ها، حلیم، میگو، ماکارونی، سالاد الویه، کباب تابه ...

خدا خيرت بده زينب جان😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دوست عزیزبه نظرتون اگه زمانهای اقدام طبیعی پیاده روی کنیم باعث میشه نطفه نگیره؟شب نه هامنظورم فرداش ...

معلومه که نه عزیزم

من دوستم ال دی میخورد همون ماهم رفت زیارت کلی ام پیاده روی کرد بعدش فهمید بارداره، با وجود ال دی و پیاده رویه زیاد بازم گرفت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
لي لا جون عزيزم سلام خوبي؟ به كمكت احتياج دارم، ميگم ممكنه از اون آشناي جنين شناستون در مورد جنين شن ...

سلام محیا جون. خوبی؟ راستش من خیلی نمیبینمشون. اصلا نمیدونم الان ایران هستن یانه. دکتر طاهری پناه کی بهت وقت داد؟مرکز میری یا مطب؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نكته ي منفيش چي بود عزيزم؟ ميشه بيشتر بزام توضيح بدي من الان دكترم ذوالقدري هست 

ببین سرش خیلی شلوغه. واسه همین دستیاراش بیشتر کارا رو انجام میدن. در مورد من که نمیدیدم پرونده رو بخونن هر بار به دستیارش مشکلات رو یادآوری میکردم تا چیزی از قلم نیوفته. چندبارم داروها رو دیدم اشتباه داشتن مینوشتن. روز پانکچرم از سرخوشی دکتر که دیر اومد، تخمک هام آزاد شده بودن و موارد ریز و درشت دیگه. البته قطعا هستن دوستانی که از ایشون راضی هستن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام محیا جون. خوبی؟ راستش من خیلی نمیبینمشون. اصلا نمیدونم الان ایران هستن یانه. دکتر طاهری پناه کی ...

مرسي لي لا جون ببخشيد ازت پرسيدم اخه خيلي تو شرايط من حياطيه كه جنين شناسي درستي رو انتخاب كنم واقعا حتي برا اين پانكچر سوم خيلي مُردّد هستم، نه از بيمارستان وقت گرفتم، ميدونين بيمارستان كارشون و تجهيزاتشون تو جنين شناسي مورد تأييده يا نه؟

...
عزیزم منم شنبه انتقال دارم ، اصلا استرس نداشته باش هرچی خدا بخواد همون میشه 🤗🤗🤗 فک کن هفته دیگه ا ...

ترشح یه کم دارم ولی درد نه فقط گاهی تیر میکشه که احتمال دادم برا روز ۱۳_۱۴باشه