2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
عزیزم، منم همینجوری نخوردم آخه معمولا میگن داروهای گیاهی و شیمیایی رو همزمان مصرف نکنین بهتره شما پ ...

من باید از اول شروع کنم.حالا به نظرت الان دوسین بخورم دیگه تا شروع سیکل بعدی

خدایا شکرت  

بنظرمن نخور شاید کلا اصن داروی گیاهی برای شما عکس جواب میده به بدنت نمی سازه‌،آخه چه کاریه !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قبل فریز بلاست کردی یا بعدش؟ الان یه قلو بارداری به سلامتی؟این که بلاست کنی تشخیص دکتر بود؟یا ...

عزيزم سه روزه فريز كردن بعد موقع انتقال بلاست و هچينگ 

دوقلو باردارم قسمت منتظرا انشاالله 

بله تشخيص دكتر بود من چيزي نگفتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بنظرمن نخور شاید کلا اصن داروی گیاهی برای شما عکس جواب میده به بدنت نمی سازه‌،آخه چه کاریه !

نمیدونم.شاید اینطوره.اگه یه جمله میخوندم که نباید دوسین رو همزمان با داروهای هورمونی خورد شاید سیکلم کنسل نمیشد.شایدم ربطی به دوسین نداره.به هرحال من هرچی خوندم از فوایدش بود.

خدایا شکرت  
نمیدونم.شاید اینطوره.اگه یه جمله میخوندم که نباید دوسین رو همزمان با داروهای هورمونی خورد شاید سیکلم ...

می دونم سخته عزیزم اما عب نداره تو بزار اسمشو حکمت یا قسمت حتما مصلحتی بوده که اینجوری شده انشالله اینبار همه چی عالی برات پیش میره اصن انشالله خدا برات  قراره معجزه کنه و طبیعی باردار بشی 😍

ممنون عزیزم به خاطر امیدواری که میدی بهم.

کاری نمی کنم عزیزم اینارو همرو از ته دل میگم بهش اعتقاد دارم منم تقریبا ۸ سال که منتظرم اما هنوز ناامید نیستم ماها فقد باید امیدوارباشیم به رحمت خدا انشالله خداهم به هممون کمک می کنه حتما...

عزیزم مبارکت باشه من پیامارو میخونم همه رو اما پیام شمارو که ازمایشتون مثبت شد ندیدم.انشاللله به سلا ...

ممنونم عزیزدلم♥️♥️♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
شما چندبار میکرو کردی؟

هیچ بار😁عکس رنگی انداختم بعد دوباره بعدش یکسال طبیعی اقدام کردیم باز دوباره نشد که دکتر لاپارا و هیسترو تشخیصی درمانی برام انجام داد باز گفت حتما باردار میشی برو طبیعی اقدام کن چون دوباره خداروشکر مشکلی نداشتم البته باهمون عمل دکتر کوتر تخمدان هم برام انجام داده بود حین عمل که می گفت خیلی به بارداری طبیعی کمک می کنه ولی باز من باردار نشدم بعدش یبار آی یو آی کردم که باز باردار نشدم 😐دیگه تا به الان که دوباره بعد ۳ سال آی یو آی کردم تا شنبه انشالله آزمایش بدم ببینم چه خبره 😣

من سیکل قبلش موقع پریودی خوردم البته بصورت دمنوش با عسل

پودر اینوفولیک خوردی؟ من این سری 1.5 ماه قبل از پانکچرم خوردم با ویتامین ای، چهار مغز با عسلم خوردم روزی یه قاشق

آخه من پارسال که پانکچر کردم جنینام کم بود ولی این دفعه که اینارو مصرف کردم برام خوب بود خداروشکر

ملیکاجان یه قرصی ام هست البته با دکترتم مشورت کن قبلش، دکترم این دفعه بهم داد برای دو هفته قبل از پانکچر، قرص ملاتونین، توی نت نوشته قرص خوابه ولی دکترم میگفت برای تقویت تخمک واقعا موثره، ارزونم هست خارجیش 15تاش میشه 20 تومن اینا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام  فردا روز سعد اكبر است روزى كه دعا درحق فرزندان  به اجابت ميرسد...  امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود...فقط امشب*با این دعاء براى فرزندانتون ،ان شاء الله در  حفظ و مراقبت الله قرار خواهند گرفت.🚩 هر پدرومادری:این دعاء را در این روزها تکرار کنند:*بجای نقطه چین (( نامهای فرزندانتون بگویید))*بار الها تو….... را بدون اینکه من قدرت و توانایی داشته باشم به من داده ای پس آنها را در پناه خودت بدون قدرت و توان من حفظ بفرما.* *بار الها آنها را از هر بدی و شر و ضرری حفظ بفرما.**خداوندا آنها را از مریضیها حفظ بفرما.**خداوندا آزمایش و امتحان من را در آنها قرار مده.**بار الها آنها را در آزمایشات پنهانی و آشکار مأجور بفرما.**خداوندا آنها را از بندگان صالح خودت و حافظان کتاب خودت قرار بده و آنها را از نظر دین و عبادت و اخلاق  بهترین مردم  و از نظر زندگی خوشبخترین مردم  و بهترین زندگی قرار بده**بار خدایا آنها را با حلالت از حرامت بی نیاز بگردان و با فضل و بخشش خود از احتیاج به غیر تو بی نیازشان بگردان.* *خداوندا همانطور که  کتابت را  تا قیامت حفاظت می کنی آنها را از شیطان رانده شده محفوظ بدار .**بار الها دوستی با بهترین افراد و خصلتها ی پاک و توکل بر خودت را نصیبشان بفرما یا قادر و یا جبار.**بار الها  تمامی مرضهای  قلبی و بدنی  از آنها دور بفرما و با قدرت و توان خودت  مرا به  نهایت آرزویم درباره آنها نائل بگردان یا کریم یا منان.* *بار الها مرا از احسان و نیکی آنها در حیاتم برخوردار بفرما و با دعایشان بعد از مرگم مرا خوشحال  بگردان.**(بار الها فرزندانم را ، تکه ای از قلبم را به تو سپرده ام در مکانی که از. دیدگان من پنهان هستند اما از دیدگان تو پنهان نیستند ،پس آنها را با حفاظتی که لائق عظمتت می باشد حفظشان بفرما)  و همّ و غم آن کسی که این پیام را برای من فرستاده است را برطرف بفرما و هر آنچه را که آرزو دارد نصیبش کن.*آمین*هر کس این دعاء دریافت کرد،به دوستان عزیزش هدیه کنه ،صدقه جاریه باشد از من و پدر و مادرم .🌺🌺🌺🌺🌺🌺

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
به پانکچر نرسید.تو سونو معلوم شد آمپولا هیچ تاثیری رووتخمدانام نذاشته.انگار نه انگار.سیکلم کنسل شد.

عزیزم نگران نباش منم پارسال پانکچرم خوب نبود تخمک زیاد داشتما ولی جنینام کم شد ولی امسال خداروشکر خوب بود، یه موقع میبینی با داروهای جدید بدنت خوب جواب میده یا سیکلت رو تغییر میدن، درست میشه خیالت راحت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...