2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آمین واقعا وحشتناکه من عصری بازم لخته های کوچک داشتم

نگران نباش هماتوم داره دفع ميشه مقداريش جذب ميشه فقط دراز بكش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات بشم مرررررسي از راهنماييت  فقط شما كلا چند كيلو اضافه كردين ؟ ني ني ها چند كيلو به دنيا ا ...

چون اصلا ویار نداشتم حسابی وزن اضافه کردم 9 کیلو وزنم اضافه شد دخترم 2500 بود  پسرم 1850

قربونت برم من که کاری جز دعا برای دوستانم بر نمیاد هر دفعه که جوجه هام برام میخندن و بغلشون میکنم از ته دلم برای همه منتظرا و همه باردارا دعا میکنم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جان ماساژ رحم و تخمدان ک دیگه تداخل نداره  درسته  بادکش رو نمیدونم آیا خون می ...

عزیزم واسه پانکچر دکتر میگفت اشتباهه.میگفت بهم میریزه سیستمو..واسه انتقال موردی نداره گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم..نه.یه بار انجام دادم قبلا.منفی شد.این بار تعیین جنسیت نکردم

اون دفعه چندتا جنین واست تشکیل شد چندتاشو واست انتقال دادن؟؟

فریز انتقال دادی یا تازه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان این پست سه ساله پیشه  بمنم سال 94داد دکتر طرازی اونموقع هم ژل رویال میدادن واسه انت ...

سلام شبتون بخیر دوست من ..طریقه ی مصرف قرص ژل رویال چطوره و چند وقت قبل ویا بعد انتقال میشه مصرف کرد.؟؟؟داروخانه ها به وفور پیدا میشه یا کمیابه؟؟؟

حالا مشكلم اينه مركز رو درست انتخاب كنم بسته ب شرايطي كه داشتم،،، تارا ب مظرت مام خوب نيست؟ ميگم دلو ...

نمیدونم عزیزم مام چطوره فکر کنم جدیده 

فقط عجله نکن خوب تحفیق کن هم در مورد مرکز هم جنین شناسش هم دکتر

ژیلا عابدی و طاهری پناه رو. لیستمند برم ببینم چطورند اگه مجبور به پانکچر دوباره بشم

دارو من فقط پیورگان میشناسم عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم..نه.یه بار انجام دادم قبلا.منفی شد.این بار تعیین جنسیت نکردم

سارا جون اومدی حتما جوابمو بده میام میخونم 

چندتا جنین پسر تشکیل شد چندتا دختر ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانما، من فردا تخمک کشی دارم، ولی نمیدونستیم باید شوهرم حداقل2، 3 روز قبلش انزال داشته باشه، و ...

عیبی نداره...اگر استرس داشته باشی تخمکت هم بی کیفیت میشن.....

ما یکبار نمونمون شد برا یک روز😶اما جوابش با نمونه سه روزه فرق زیاد نداشت....

پس خودتو نگران نکن....

خدا باید بخواد عزیزم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چون اصلا ویار نداشتم حسابی وزن اضافه کردم 9 کیلو وزنم اضافه شد دخترم 2500 بود  پسرم 1850 ...

فدات بشم مرررررسي عزيزم 

انشاالله هميشه كنار دوقلوهات دلت شاد باشه 🤲🏻❤️🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم، ممنون از اینکه جواب دادی، ممنون، التماس دعا

دعا میکنم بهترین نتیجه و جنین ها رو خدا بهتون ببخشه. ...توکل کن و آرامش داشته باشید 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،