2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها رفتم نصر، سونو نكرد اصلا، شايد چون سونوي سعادت رو دادم بهش، گفت چون شهرستان انجام دادي ن ...

خوب خداروشکر

پس یه بار دیگه امتحان کن حتما...یه ویزیتم برو پیش طاهری پناه و پورمطرود.نظر اونا روهم بپرس حتما.عکس رنگیتو ببربه پورمطرود نشون بده ..محیا تو تاحالا هیسترو نشدی؟

ربطی به فشار تخمدان نداره عزیزم...مگه الکیه با یه فشار از بین ببری تخمدانها رو دور از جون 🙄

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشمم عزيزممم دقيقا ميخوام همينكارو كنم هم خودمو تقويت كنم هم همسرم تو رو خدا هركي هر توصيه اي داره ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم فقط از خدا ميخوام بهت كمك كنه يه مدت استراحت كن و ياعلي بگو شروع كن انشاالله زود زود مامان بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم خيلي ناراحت شدم فقط از خدا ميخوام بهت كمك كنه يه مدت استراحت كن و ياعلي بگو شروع كن انشاالله ز ...

مرسي عزيزم كه به فكرمي

چشم همينكارو ميكنم

كلي دارم دنبال اين ميگردم كه جيكارا بكنيم برا تقويت و اينا

خوب خداروشکر پس یه بار دیگه امتحان کن حتما...یه ویزیتم برو پیش طاهری پناه و پورمطرود.نظر اونا روهم ...

نه تا حالا نشدم هيچي ن لاپارا ن هيسترو ،، اره يكشنبه ميبرم انشالله، ميگم از كجا ميتونم بفهمم مركز مام جنين شناسيش چ طوره؟ 

ميگم گفت از روز اول پري تا روز٩ روزي ٣٠٠ واحد پرگوريس فقط همين بود داروش، از روز هفت هم ستروتايد اضافه ميشه

همين ققط

پرگوريس چيه؟

...
بچه ها رفتم نصر، سونو نكرد اصلا، شايد چون سونوي سعادت رو دادم بهش، گفت چون شهرستان انجام دادي ن ...

چرا تخمداناتو فشار دادي عزيزم 😰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه تا حالا نشدم هيچي ن لاپارا ن هيسترو ،، اره يكشنبه ميبرم انشالله، ميگم از كجا ميتونم بفهمم مركز ما ...

بهتره ی سر بری مرکز مام بخش انتقال

ی ساعتی زنان بزار و با کسایی ک میان واسه انتقال صحبت کن از چند نفر بپرس و آخر سر هم از یکی از خدمه

بچه ها رفتم نصر، سونو نكرد اصلا، شايد چون سونوي سعادت رو دادم بهش، گفت چون شهرستان انجام دادي ن ...

خب دیگه نگران چی هستی عزیزم وقتی نصرم تایید کرده به نتیجه ای که شهرستان گرفتی اعتمادی نیست؟ تازه اگه بهت میگفت اهدایی هم نباید زیربار میرفنی

ما هم که صبح بهت گفتیم یبار تهران مرکز معتبر انجام بده بعد تصمیم بگیر

نصر رفته مرکز ناباروری مام دیگه گاندی نیست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسي عزيزم كه به فكرمي چشم همينكارو ميكنم كلي دارم دنبال اين ميگردم كه جيكارا بكنيم برا تقويت و اي ...

عزيزم يه مدت باشگاه برو وزنت رو بيار پايين هر شب پياده روي  كن فست فود رو كلا بزار كنار ميوه و سبزيجات زياد بخور 

پيش دكترت برو مكمل خوب بهت بده واسه تقويت تخمكات انشاالله مامان ميشي