2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
به به مبارکاااا باشه عزیزم، خدارو هزار مرتبه شکر، انشاالله که آزمایشتم مثبت میشه😍😍😍

قربونت برم 

ممنون 

التماس دعای مجدد♥️♥️♥️♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم  تبریک  میگم   خیلی خوشحالم   منم  دعا کن  فردا  ...

قربونت برم منم محتاج ب دعا هستم 

منم فردا باید از بدم😭😭😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم‌مبارکههه

فداتون بشم 

توروخدا دعا کنید مثبتش واقعی باشه😭😭😭😭

ممنونم ازت 

ممنونم از همه بابت محبت هاشون 

قربونت برم منم محتاج ب دعا هستم  منم فردا باید از بدم😭😭😭😭

فدات  دوستم ایشالا  عزیزم 

چند تا انتقال  دادی  چند روزه ؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
فداتون بشم  توروخدا دعا کنید مثبتش واقعی باشه😭😭😭😭 ممنونم ازت  ممنونم از همه بابت مح ...

عزیزم عکسشو گذاشته بودی؟ من ندیدم

ولی اگه خط انداخته باشه منظورم اینه هاله نباشه حتما درسته

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم خوردم خیلی بدبودتاثیرش واقعا.دیگه نمیخورم

چرا بد بود؟واقعا آدم گاهی گیج میشه.من خیلی برا تغذیه تو دوران سیکل مطلب خوندم.از دوسین خیلی همه تعریف میکردن.اینجام از خیلیا شنیدم که میگفتن سیاهدانه و عسل میخوردیم.الان دارم به این نتیجه میرسم که کنسل شدن سبکلم تقصیر سیاهدانه بوده.

خدایا شکرت  
چرا بد بود؟واقعا آدم گاهی گیج میشه.من خیلی برا تغذیه تو دوران سیکل مطلب خوندم.از دوسین خیلی همه تعری ...

ملیکا جان منم الان کمش کردم 

روغنشو ب رحمم میزنم واسه ماساژ 

اگه قرار باشه پرولاکتین بالا عامل منفی شدن انتقال باشه خب سیاهدونه داره اینکارو میکنه 

ملیکا جان منم الان کمش کردم  روغنشو ب رحمم میزنم واسه ماساژ  اگه قرار باشه پرولاکت ...

خب سیاهدانه پرولاکتین رو میبره بالا!؟.پس اثر مثبتش چیه؟تازه من فعلا داشتم آمپولارو میزدم.

خدایا شکرت  
معلومم نیست اثر سرم باشه شاید همزمانی داشتن فکر کردن اثر سرم چون تو هیچ منبع پزشکی ام نیومده نمیدونم ...

عزیزم شاید تو کتاب ها نیومده ولی سرم ivig (نه اینترالیپید) تو خیلی مقالات اثبات شده در خانم های با سه بار ivf منفی یا سقط مکرر که سه تا و بیشتر از مارکر های ایمنی مشکل داشته اثر مثبت داشته

واسه همین آزمایش های ایمنی و انعقادی رو بعد از سه تا انتقال منفی و این چیزا میدن نه زودتر، چون قبلش ارزش نداره

دقیقا منم مخالفم سریع سرم تجویز بشه ولی برای بعضی موارد عالیه

فدات  دوستم ایشالا  عزیزم  چند تا انتقال  دادی  چند روزه ؟

۱۴ روز هست 

قربونت برم عزیزممممم 

ان شاء الله خوشحال میشیم 

عزیزم عکسشو گذاشته بودی؟ من ندیدم ولی اگه خط انداخته باشه منظورم اینه هاله نباشه حتما درسته

قربونت برم عزیزم 

خیلی دعام کن 

ممنونم ازت