2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
قربونت لیانا خدا دوقلو هاتو حفظ کنه عزیزم

قربونت بشم عزيزم انشاالله شما هم ني ني تو سالم و به موقع بغل كني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منفی صد درصد

ای وای.متاسفم عزیزم 😔😔😔

نمیدونم چی بگم که اروم بشی...میدونم سخته ولی هیچ وقت ناامید نشو.ان شاء الله به زودی زود طبیعی باردار میشی عزیزم❣❣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیدونم جریان منو میدونی یانه،  اصلا استراحت نداشتم، تمام کارهام رو میکردم، سرکار هم میر ...

ممنون عزیزم پس مشکلی نداره چون همش بهم میگن تا 3 ماه باید استراحت کنی از جات بلند نشی نگران بودم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها سونو شدم شکر خدا نی نیم سرجاش بود ضربان هم داشت ولی دورش خونریزی هست. از تمامی بچه ها مت ...

خدارو صدهزار مرتبه شكر

نميدونيد چقدر استرستون رو داشتم، خيلي براتون دعا كردم

انشالله به سلامتي فارغ بشي🙏🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

چقدر رنده تاریخ امروز ۹۸/۸/۸

حالا امروز چقدر بیمارستانها شلوغه.یه سری زودتر میرن .یه سری دیرتر که تو تاریخ رند نی نی شون دنیا بیان.پارسال من تو تاریخ ۹۷/۹/۷ بستری بودم صارم.کل تختها پر شده بود از نی نی 😍 انقدر باحال بود بیمارستان.پرستارا میگفتن فقط تا ظهر ۱۵ تا سزارین داشتیم..حالا تا شب ادامه داشت.ان شاالله خدا به همه بچه های تاپیک نی نی بده تاریخ رندم نمیخاییم به دنیا بیاد ..فقط بیاد 😍😍

من بدنم ب دارو حساسه قاطي ميكنه وحشت دارم از تزريقش، بار اول پيشش منفي شدين؟ شما ك رويان وأستون جنين ...

ولی حساس نباش 

از وضعیت جسمی من ضعیفتر ندیدم با هزار مشکل 

و بارداری خیلی خیلی سخت ک الان مجال گفتنش نیس 

وقتی عوارص سرم ای وی ای جی رو خوندم گفتم والا سیانور بخورم انگار بهتره 

ولی دلو زدم ب دریا و یا علی گفتم مثل همیشه تنهای تنها اومدم بیمارستان تزریق 

اصولا کارهامو تا اونجا ک بشه خودم انجام میدم و سعی میکنم سربار کسی حتی همسرم نباشم با اینکه گفتن خوبه همراه کنارت باشه عین دو سه دفعه حتی بعد از مثبت شدن هم تنهایی رفتم 

تموم داروهامو خودم پیدا میکردم اگه دور بود اونموقع همسرم میرفت 

تموم ویزبتام هم تنهایی

میرفتم  مطب گاهی با مترو گاهی تاکسی 

مگر اینکه دیگه حریف همسرم نمی‌شدم دوس داشت بیاد مطب و صدای قلب بچه رو بشنوه 

واسه همین میگن برین بیمارستان بزنین 

حالا ی خاطره گ بگم بخندین 

منو دفعه اول تو بخش زنان بیمارستان آبان  بستری کردن واسه تزریق ای وی ای جی 

ت. بخش زنان رحم ی خانوم میانسالی رو خارج کرده بودن آقا ما تا رفتیم تو این اتاق این خانوم بهوش اومد اونقدر جیغ کشید ک من کلا یادم رفت دارم سرم میگیرم و چقدر از این تزریق  ترس دارم 

شوهر بسیار ریلکسش هم میگف نگران نباش چیزی نیس اینو ک میگف زنه بیشتر داد میزد  و خلاصه میخواس جیگر شوهرشو دربیاره 😁

بار دوم ک رفتم ب پرستاره گفتم خدا خیرت بده منو بخش زنان نبر دیونه شدم سری قبل 

گفت باشه برو قسمت ریکاوری اگه اشتباه نکنم ک بعد عمل میارن اونجا مریضهارو 

ما تا رفتیم و سرم ب دست بودم ک گفتن ی آقایی رفت تو کما و بعدشم مرد

اونقدر حالم بد شد ک خدا میدونه خونوادش چ کردن 

نیم ساعت بعد گفتن نه زندس و برگشته 

خلاصه ی فیلمی بود این تزریق سرم تو بیمارستان آبان 

اونهمه پول گرفتن ی ناهارم ندادن 😅

ممنون عزیزم پس مشکلی نداره چون همش بهم میگن تا 3 ماه باید استراحت کنی از جات بلند نشی نگران بودم

بهار جان منم اصلا استراحت نداشتم و ندارم..درجریانی که گلم...فقط باید بسپریشون دست خدا ❣

مریم جان بس این دفعه دکترت میخاد بهت چه دارویی بده ؟

نمیدونم فعلا ال دی رو از روز سه شروع کنم ماه دیگه برم ببینم چی میده🤔البته اگر با ال دی باردار شدم که دیگه دکتر نمیرم😉😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
برای خانم ها که اصلا اثر نداره ولی برای آقایون شاید، اطلاعی ندارم که تغذیه چه قدر میتونه تاثیر داشته ...

زینبی جان دوستم بتاش 720 بود، بعد از دو روز شده 940،بنظرت مشکل داره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏