2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
برم پیش متخصص خون بگم چی رو بررسی کنه؟ اگه خودم اینارو ب دکتر پیشنهاد بدم قبول میکنه ؟

برو متخصص بگو انتقال منفی داشتی هر کاری لازمه انجام بده، هر بررسی، هر آزمایشی

ببین با دکترت به صورت سوالی مطرح کن حتما قبول میکنه یا برات توضیح میده، منظورم اینه حس نکنه داری بهش میگی چی کار کنه، خودم که همیشه این مدلی مطرح میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فردای روز ویزیت شیفت بودم.یعنی مجبور بودیم همونروز برگردیم تبریز.وقتی دیدن تخمدانام فولیکول ندارن ...

گلم واسه این سیکل که نه نمیشد ولی حداقل آدم دلش آروم میشه با دکتر صحبت کنه از این جهت میگم

ولی کلا از این به بعد اگر اذیتت کردن حتما بدون اینکه به روی طرف بیاری برو گزارش بده 

کلی دارو و استرس، دیگه حق داره آدم خیالش راحت بشه

كمتر از يكماه بهت وقت ميده يك كمم با منشي مهربون باشي زودتر وقت ميده بگو موردم اورژانسيه و از شهرستا ...

الان سرچ كردم، همينه كه زده متخصص ايمنو؟؟ اسمش چيه؟ 

تاراجون شما از نصر راضي بودي؟ به نظرت چه طور بود؟

تاراجون شما ميدوني اگه ادم يه بار با اهدايي باردار بشه بعدش ميتونه خودش باردار بشه يا بدنش قاطي ميكنه چون تخمك از خودش نبوده و ديگه خودش نميشه؟

...
مرسي، البته من تهرانم😅 ابن سينا هم ميره؟

محيا جون پس چرا من فكر كردم شما نوشتي شهرستان دوبار پانكچر شدي! كلا من حافظه ام ضعيفه آيديها و نوشته هارو با هم قاطي ميكنم 

نه فكر نكنم ابن سينا بره بازم بپرس 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
الانم زنگ زدم.میگن برا این ماه وقت نداریم.

ببین پس هر وقت پریود شدی زنگ بزن بگو دکترت گفته نوبت شروع سیکل باید بگیری، دیگه حتما میشه😉😉😉

چون احتمالا دو هفته دیگه پریودی، اغلب آزهای هورمونی هم همون روز دوم و سوم میشه انجام داد

بعد جنين تشكيل شد؟

آزمایش مجدد شوهرم بعد از عمل واریکوسل نشون داد ک بدتر شده 

آخه فقط اون مشکل نبود ک داستانش زیاده

داروهایی ک واسه تحریک تخمک بمن دادن اون سال نزدیک یک میلیون شد خیلی دارو بود ولی اصلا جواب نداد 

فقط 5 تا داشتم و دو جنین برام درست شد 

فکر کن دو روز قبل از پانکچر دکتری ک منو سونو کرد بمن میگه این داروهایی ک بهت دادن اصلا باهات سازگار نبوده 

کاش بری بگی سیکلتو کنسل کنن 

باید داروهایی دیگه بهت میدادن

تخمدان چپت هم تنبل شده خلاصه ک من اونروز داغون اومدم خونه 

گفتم سه روزه میام سونو روز آخر بمن میگید دوس داری کنسلش کن من بدنمو بمباران هورمونی کردم این جوابو بشنوم 

با این حال رفتم دو جنین تشکیل شد ک اونم منفی شد 

فکر کن روز اول تشکیل پرونده ی آزمایش ویتامین دی از من نگرفتن و دی من 12 بود بعدها طرازی کلی ناراحت شد ک این آزمایش ساده اما مهم رو چرا مرکزی مثل رویان قبل انتقال ازت نگرفتن 

یبار پروندمو گم کردن دو روز داشتن میگشتن 

چقدر من اونجا استرس کشیدم خدا میدونه 

اینجوری شد ک از اونجا دل چرکین شدم و دیگه نرفتم 

ولی الان خیلی بهتر شده دوستان زیادی جواب گرفتن 

ببین پس هر وقت پریود شدی زنگ بزن بگو دکترت گفته نوبت شروع سیکل باید بگیری، دیگه حتما میشه😉😉😉 چون ...

زینبی جان من ۲۷ ماه پیش پریود شدم.هفت روزه تموم شد.بعد ۵ این ماه باز به خونریزی افتادم که سیکلم کنسل شد.الانم همچنان ریز ریز ادامه داره خونریزیم.به نظرت پریود بعدیم چطوری میشه؟حتما خیلی با تاخیر شروع میشه دیگه

خدایا شکرت  
سلام عزیزم خدا رو شکر 🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏 دختر دیوونه کردی ما رو، به بچه ت رحم کن از این به بعد ببی ...

تو روخدا ببخشید اخه خودم جنین دیده بودم 🤔🤔🤔🤔معذرت میخوام واقعا نگرانتون کردم 

الان سرچ كردم، همينه كه زده متخصص ايمنو؟؟ اسمش چيه؟  تاراجون شما از نصر راضي بودي؟ به نظرت چه ...

اينه عزيزم دكتر امير حسن زرناني
http://isid.research.ac.ir/Amirhasan_Zarnani

من فقط يك ويزيت رفتم پيش نصر كه چون گفت بايد اهدايي بگيري ديگه نرفتم ولي دوستم بعد از سه تا انتقال منفي با نصر انتقال چهارم باردار شد البته بعد از عمل بستن لوله هاش . حالا يك چيز جالب بگم همين دوستم تو زمان عملش با يك خانمي آشنا شده بود كه بعد از دو تا انتقال منفي رفته بود ويزيت نصر و مشكل اونم دقيقا مشابه دوستم تشخيص داده بوده يعني لوله هيدرو. اون بنده خدام عمل كرده و لوله هاشو بستن ولي اين انتقالشم با نصر باز منفي شده

اينو گفتم كه بگم ناباروري هزار علت داره  خدا كمكون كنه زودتر راه درستو جلو پامون بگذاره علت مشخص بشه و رفع بشه 

درمورد اهدايي چيزي نميدونم تو هم فعلا به اهدايي فكر نكن دوستم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
محيا جون پس چرا من فكر كردم شما نوشتي شهرستان دوبار پانكچر شدي! كلا من حافظه ام ضعيفه آيديها و نوشته ...

نه عزيزم حافظت خيلي هم خوب كار ميكنه اين احمق دو بار شهرستان پانكچر شد درحالي ك خونه ش تهران بود😭

...