2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ن من پيش دانايي نرفتم من تبريز جايي رو نميشناختم بهم كلنيك ميلاد رو يكي از دوستان معرفي كرد رفتم دكت ...

منم برا میومکتومی رفتم‌پیش دکتر حمدی.به قول شما خیلی خوش برخورد.حتی یه لحظه به فکرم رسید درمانمو پیش ایشون ادامه بدم.ولی تجربه قبلی منو منصرف کرد.جنین شناسای تبریز اصلا خوب نیستن انگار.شما جنیناتون میلاد تشکیل شد؟

خدایا شکرت  
من آخه بیشتر حرص میخورم.دو بار هم رفتیم عمل واریکوسل که هردو بار عملش خوب نشد.تو دست دکترای بی وجدان ...

اي بابا، بيين چه خبره اخه، اين دو حرف از زمين تااااا اسمون باهم تفاوت دارن، همه مرده ن با ٩٠ درصد زنده خيلييييييي فرق داره، اتفاقا به ما هم تو ميلاد گفتن اس ها فلانن بيسارن سر پانكچر جنين شناسه منو خواسته ميگه خانوم اينا نابالغن بريد فلان تومن پول بديد يه نميدونم چي چي استفاده كنيم واستون بعد ما اومديم همين ابن سينا آز داديم نابالغ نبودن بردم تبريز پيش جنين شناسه ميگه آز ابن سينا غلطه😳 خلاصه خاك بر سر بي وجدانشون منو خيلي زجر دادن احمق ها

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان عزیز و بقیه دوستای خوب و مهربونم که به یادم بودین ببخشید که زودتر نتونستم بیام خبر ...

سلام صبورترین🍀

الهی شکر از این برکت❣

خیلی خوشحالم که این‌پیامت رو میخونم.. پیامت حس داره،شور و شوق داره، امید داره...🍂☘

از این‌پیامت اسکرین شات بگیر و نگه دار .. بزار پسرت که بزرگ شد ببینه و بخونه و بدونه که مادرش فرشته اس❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
منم برا میومکتومی رفتم‌پیش دکتر حمدی.به قول شما خیلی خوش برخورد.حتی یه لحظه به فکرم رسید درمانمو پیش ...

واي پدر من دراومد غلط تريييين تصميم زندگيمو گرفتم من به خاطر ماموريت همسرم اونجا بوديم گفتم همونجا انجام بدم اشتباه كردم، شمام كار خوبي كردي اومدي تهران، با اينكه عاشق رفتار و مهربونيه دكتر شدم انصافا علمش هم خوب بود ولي جنين شناساي مركزشون بيشعور بود😭تازه جنين شناسه ميگه خانوم من تهران نيكان هم هستم بيا تهران اونجا ك من هستم، گفتم مرسي كه اطلاع دادي تهران كجا كار ميكني حتما سعيمو ميكنم گذرم از اونجا نيوفته😡 اره من جنين تشكيل شد برام ولي فك كن ١٢ جنين همه شون ضعيف دكتر حمدي گفت اصلا ارزش انتقال نداره با اين حال من ريسك كردم و انتقال دادم منفي هم شدم، حيف جونمون كه اونجا باهاش بازي كردن

...
اي بابا، بيين چه خبره اخه، اين دو حرف از زمين تااااا اسمون باهم تفاوت دارن، همه مردن با ٩٠ درصد زنده ...

وقتی بهمون گفتن اسپرما مرده ن نمیدونی چه حالی شدیم.از همه چی نا امید شدیم.من از اول عروسی افتادم دنبال درمان شوهرم.چون میدونستم مشکل داره.الان دو ساله الکی دور خودمون میچرخیم.من از رویان راضیم.با اینکه ایندفعه تخمدانام به داروها جواب نداده ولی باز ناامید نیستم.البته خب نگرانم.کاش برا این ماه وقت ویزیت میدادن که زودتر با پزشکم صحبت کنم ببینم چی میگه.

خدایا شکرت  
واي پدر من دراومد غلط تريييين تصميم زندگيمو گرفتم من به خاطر ماموريت همسرم اونجا بوديم گفتم همونجا ا ...

اول میخواستم برم یزد پیش دکتر افلاطونیان.ولی بعد دیدم تقریبا غیر ممکنه.چون راهش خیلی خیلی دوره.و اینهمه رفت و آمد برام غیر ممکنه.تصمیم گرفتم بیام رویان.البته بعد از کلی تحقیق.الانم شوهرم میگه داریم میرسیم به زمستون.بیا بیخیال بشیم بمونه بعد عید..ولی من مصر هستم که ادامه بدیم.زمستون و تابستون برام فرقی نداره.خدا کنه پزشکم آذر سیکلمو شروع کنه.شما اصالتا تهرانی هستید؟

خدایا شکرت  
وقتی بهمون گفتن اسپرما مرده ن نمیدونی چه حالی شدیم.از همه چی نا امید شدیم.من از اول عروسی افتادم دنب ...

ن خيلي كار خوبي كردي شما وقتتو تبريز هدر ندادي، نميدونم من خيليا هم شايد همونجا ج گرفتن ولي من زجر كش شدم، ببين چقدر احمق بودم ك دوبار تكرار كردم تو همون خراب شده😭 اخرشم گفتن برو اهدايي بگير😭 ازشون متنفرم از اون جنين شناس

...

سلام دوستان من ی سوال داشتم. من شهریور پانکچر داشتم بهم گفتن آبان بیا واسه شروع کارای انتقال جنین. بعد از پانکچر یک هفته زود پریود شدم این ماهم فقط دیروز یه لخته کوچیک دیدم و دیگه هیچی حالا موندم صبرکنم تا پریودشم یا برم پیش دکترم؟؟؟؟ اصلا اون لکه واسه چی بود؟؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
ببخشید گلی تصحیح میکنم، چون خیلی حیاتیه این نکته، این جور مواقع خطرناک ترین کار جابجایی و رفتن به بی ...

واقعا؟ من نمیدونستم، مرسی که گفتی عزیزم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...