2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
روژان جون الهی که شما خوش خبر باشی مثبت بشی من روحیه بگیرم واسه انتقالم😍😍😍

مرسی  از دعا   قشنگت  نازنینم خودم  خیلی  امیدوارم 

بار اول که  انتقال  میدی  ؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرسی  از دعا   قشنگت  نازنینم خودم  خیلی  امیدوارم   بار اول که ...

قربونت

نه عزیزم بار سوممه ولی قراره این دفعه برام بلاست انتقال بدن

وقتی میبینم اینجا بچه ها مثبت میشن خیلی امیدوار میشم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم هانا جونم.گل دخترت خوبه؟خودت در چه حالی؟دلتنگ همتونم

عزیزم☘🍀😍

مبارکت باشه خوشگل خانوم❣❣❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
قربونت نه عزیزم بار سوممه ولی قراره این دفعه برام بلاست انتقال بدن وقتی میبینم اینجا بچه ها مثبت م ...

توکل به  خدا  عزیزم  استرس  نداشته  باش  یعنی  سعی کن برای انتقال  و هفته  اول  استرس  نداشته  باشی 🤪  البته  دیروز  دوستان منفی شدن  منم  گریه  کردم   زنگ  زدم  تصویری  با همسرم  صحبت  کردم  کلی روحیه  بهم  داد  گفت  خره  گریه  نکن  بتا  میاد پایین  گلی منو خندون   خلاصه   وقتی  ۲جنین  من  تحمل  حتی هچینگ  و ۵ روزه بودن  داشتن  و از بین  نرفتن  خیلی  خوشحالم  چون  نشون  قوی  بودن  جنین  و فقط اگر  بچسب  به  رحم  دیگه  تموم  ولی بعد  انتقال  خیلی سخت  میگذره    

ایشالا  به  حق همین  روز عزیز دوستان  نی نی سایت  زودتر  دامنشون  سبز  بشه 

خدایا  گوشه  نظری   محتاجیم  😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
خوبيم عزيزم💕دو ماه اول خيلى سخته البته شما مامانت هست خيلى كمك بزرگيه اما هر چه قدر بزرگتر مى شن خي ...

سلام هانا جون؟ خوبید؟ دختر گلت چطوره؟ 👸حسابی بزرگ شده؟ میگم دختر شما کولیک و رفلاکس هم داشت؟ اونجا چه داروهایی برای این مسائل به نی نی میدن؟ مخصوصا برای رفلاکس

حالا باز ایران خوبه، خارج کشور بعد از ده دقیقه میگن به سلامت برید دیگه😂😂😂😬😬😬 

براى من همون ١٠ دقيقه هم نشد 

تا انتقال دادن گقتن تمام شد پاشو برو😂منم مجبورى پاشدم و رفتم خونه

سلام هانا جون؟ خوبید؟ دختر گلت چطوره؟ 👸حسابی بزرگ شده؟ میگم دختر شما کولیک و رفلاکس هم داشت؟ اونجا ...

سلام عزيزم ممنون خوبيم دخترم هم خوبه خداروشكر ٤ ماهه شده و شب بيدارى هام تموم شده🙏🏼🙏🏼

عزيزم اينجا همون Gripe water  وGas Relief مى دن اما چيزى كه خيلى به من كمك كرد و مامانم بهم گفت اين بود كه دل دخترمو هر شب مى بستم و واقعا هم جواب مى داد امتحان كن انشالله بهتر مى شه

سلام عزيزم ممنون خوبيم دخترم هم خوبه خداروشكر ٤ ماهه شده و شب بيدارى هام تموم شده🙏🏼🙏🏼 عزيزم اين ...

مرسی از راهنمایی خوبت😊 اینجا برای ریفلاکس، شربت زانتاک که همون رانیتیدین هست میدن، بچه به این کوچیکی باید دارو بخوره

قربونت آره واقعا اکثر غذاها و میوه ها سردن، من چای به از عطاری گرفتم دم میکنم هم گرمه هم به برای ان ...

خوبکاری کردی،،ولی حواست باشه اگه طبعت گرمه خیلی گرمیجات نخوری باید تعادل برقرار کنی،یه کم سردیم مابینشون بخور،،انشالله بسلامتی گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان. من یه سری مطالب رو خوندم که هرچی بیشتر خوندم ناامید تر شدم. میشه خواهش کنم حرف های من ر ...

عزیزم این راهی که توش افتادیم هزار تا پیچ و خم داره یکی ممکنه مشکل ناباروریش مشکلات جزیی و یا خیلی عمومی باشه گگکه دکترا همشون میشناسن این مشکلاتو و شانس بیاره همون بار اول باردار بشه و بچه سالم بدنیا بیاد

تازه مثبت شدنم بمعنی رسیدن به هدف نیست شروع یک راهه که فقط خدا از تهش خبر داره.

پیچ و خم بسیاره باید صبور باشیم و از خدا بخایم زودتر راه حل رو جلو پامون بگذاره استرس فقط کارو خرابتر میکنه

بخودت مسلط باش همسرت الان بیش از هرچیزی به ارامش و حمایت تو نیاز داره عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
توکل به  خدا  عزیزم  استرس  نداشته  باش  یعنی  سعی کن برای انتقال ...

انشاالله❤❤❤

راستش تا روز انتقال استرس ندارم همچین که انتقال میدما شروع میشه😅 امیدوارم جنینای منم به بلاست برسن، هشت سلولی a هستن

راستی شما 23 انتقال دادی روز چندم باید آز بدی؟ مرکز ما میگه روز 14

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم قرص ژل رویال ازکجامیگیرید.قیمتش چنده؟

عزیزم از داروخانه

من دونه ای 5 خریدم آخه یه بستش 60 تا داخلشه من برای دو هفته میخواستم 15تا گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40