2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم شوهرم ازمايش اسپرم  خودمم عكس رنگي سالم ازمايشات ايمني انعقادي ذخيره تخمدان سالم به ظاه ...

خب یه مدت طبیعی اقدام کنید. یه کارایی کنید که تا الان نکردین. اگر با طب سنتی پیش نرفتن، اگر با گرمبجات امتحان نکردین. اینارو امتحان کنید. توکلمون بر خدا باشه. امیدمون به خدا باشه. محاله که خدا چیزی که حق الهی ماست رو از ما بگیره. حال دلتونو خوب کنید. ان شاء الله درست میشه همچی 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خواهرای از گل بهتر ، شماها بعد انتقال قرص کلسیوم دی رو ادامه دادین؟ حتی اگه ویتامین dنرمال بوده باشه

من ویتامین دی رو دکتر بهم گفت ۳ روز یکبار بخورم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دونه ای 5 تومن، از داروخانه محمدی، منم همشهریتم😊😊😊 جاهای دیگه ایرانیشو داشتن این خارجیه، همونیه ک ...

مرسی عزیزم،،فکر کردم همدانی😍😍خیلی خوشحال شدم همشهریم واینجا پیدا کردم،،،انشالله گی میخای انتقال بدی؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیزم،،فکر کردم همدانی😍😍خیلی خوشحال شدم همشهریم واینجا پیدا کردم،،،انشالله گی میخای انتقال بد ...

قربونت❤

اگه خدا بخواد آخر این ماه، تا جمعه ال دی دارم بعدش پریود بشم باید برم دارو بگیرم برای انتقال

شما چیکار کردی؟ 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت❤ اگه خدا بخواد آخر این ماه، تا جمعه ال دی دارم بعدش پریود بشم باید برم دارو بگیرم برای انتقا ...

انشالله بسلامتی عزیزم خدا کمکت کنه،،منکه هیچی فعلا رفتم همران طب سنتی بهمون گفت جفتتون طبعتون سرد وبلغمی یه سری دارو گیاهی داد تموم شده دیگه،،،،مامانم میگه نمیخای بری انتقال بدی میگه یه خانم بوشهری تو کربلا بهم گفته چرا ذوق میکنی واسه انتقال دخترت بعدا میفهمی چه بلایی سرشمیاره این داروها هزارتا مشکل واسش پیش میاد،،،،شوهرمم میگه فعلا بیخیال انتقال شو،،،ولی خودم خیلی دلم میخاد برم واسه انتقال شانسمو دوباره امتحان کنم،موندم چکار کنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت❤ اگه خدا بخواد آخر این ماه، تا جمعه ال دی دارم بعدش پریود بشم باید برم دارو بگیرم برای انتقا ...

دوستم باهام میومد همدان واسه ای وی اف بعدازپانکچر جنین واسش تشکیل نشد دوبارم پانکچر شد ولی نشد که نشد،،،تو پریودی رفته یه بسته قرص لتروزل گرفته از سوم پری خورده تا پاکیش بعد یه شب درمیون نزدیکی داشته تا سری بعد دیگه پریود نشده گفت بی بی زدم سریع دوخط افتاده  میگفت دیگهنرفتم آز بدم مستقیم رفتم سونو گفته دوماهته قلبشم تشکیل شده،خیلی خوسحال شدم واسش که خدا واسش معجزه کرد انشالله واسه همه منتظراااا