2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
وای عزیزم چقدر خوب و مهربون حرف زدی جمله هات رو خوندم و اشک ریختم واقعا" راست میگی من هیچ وقت مثل ای ...

عزیزم هنوز خودم یادم میاد گریه ام میگیره، مگه میشه فراموش بشه اون روزا

عزیزم اگر بتونی تهران شروع کنی خیلی عالیه نمیدونم کجا هستین ولی چون احتمال نمونه برداری از بیضه هست من از دستگاه های تهران خیالم راحته

همسر منم سیستم ایمنی بدنش آنتی بادی ضد اسپرم می‌ساخت و تمام اسپرم ها رو نابود می‌کرد و بهم می چسبوند، میگفتن خیلی نادره 

تمام آزمایش های هورمونی و... داد سالم بود فقط کبد چرب داشت که طب سنتی هم اقدام کردیم

ما هم میکرواینجکشن کردیم و باردار شدم، روز تخمک گیری، بعد از به هوش بهم گفتن فرم فریز تخمک امضا کنم چون تمام اسپرم ها چسبیده بود و جدا نمیشد، که معجزه وار چند تا تونستن جدا کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من یه سری مطالب رو خوندم که هرچی بیشتر خوندم ناامید تر شدم. میشه خواهش کنم حرف های من ر ...

سلام عزیزم من نه ساله پیش حس امروز شمارا داشتم میتونم بگم با تک تک سلول هام درکت میکنم من نمیتونم حرفی بزنم که شما آروم بشید چون این گذر زمان هستش که به شما آرامش میده فقط لطفا هوای همسرت را خیلی داشته باش مردها غرور دارن شاید به روشون نیارن ولی از درون میشکنن هیچ وقت بهش نگو مشکل تو بگو مشکل ما همیشه تو این زمینه حمایتش کن به خانوادت در این مورد چیزی نگو بزار فقط بین خودتون باشه این جوری ارامشت بیشتره.اینقدر علم پیشرفت کرده که دیگه الان زوج نابارور نداریم پس لطفا اینقدر تو این سایتا نگرد هر کدوم چیزی نوشتن بیشتر سردر گم میشی. باید بگم راه سختی در پیش داری پس محکم باش با ایمان و اراده قوی بسم الله بگو وشروع کن مطمعنا نتیجه میگیری وقتا هدر نده برید پیش یه ارولوژیست ماهر که قبل از عمل همسرت دارو بده تا اسپرمای خوبی تشکیل بشه همسر من سه ماه قبل عملش دارو مصرف کرد 12تا جنین برامون تشکیل شد سه تاش انتقال دادن نگرفت ولی هنوز نه تا جنین دارم. اصلا اصلا اصلا به اهدایی فکر نکن به ماهم پیشنهاد دادن ولی ما زیر بار نرفتیم من مطمئنم شما هم باجنینای خودت نتیجه میگیری اگه تهرانی برو پیش دکترامیرجنتی ارولوژیسته پزشک حاذقی هستن ایشون انشاءالله به امید خدا نتیجه میگیری سوالی داشتین درخدمتم.

😍😍خدایا شکرت
مرسی دوستم از همراهیت. من به خاطر دوستی و آشناییت قدیمی که با خانم دکتر آل یاسین دارم ایشون رو بدون ...

خیلی عالیه اگر تهرانی، درسته یه کم گرون هستن ولی حاذق هستن و از قدیمی ترین های ivf ایران هستن دکتر ال یاسین

سلام عزیزم من نه ساله پیش حس امروز شمارا داشتم میتونم بگم با تک تک سلول هام درکت میکنم من نمیتونم حر ...

وای چقدر خوشحال شدم همسر شما عمل تسه شدن؟ چقدر خوب که جنین دارید الان.از نه سال پیش که متوجه شدید دنبال درمان بودید؟ من همین الان سی سالمه وقت ندارم برای نه ده سال دیگه        مگه این که هرچه زودتر تخمک فریز کنم

سلام بچه ها من امروز صبح استرادیول رو خوردم بعد از پنج دقیقه یهو بالا آوردم، معذرت میخوام فقط آب ...

سلام عزیزم قرص هم چون زود حل شده جذب نشده

منم این جور میشدم

دکترم گفت اگر نیم ساعت بگذره یعنی جذب شده اگر همین ظرف 5 دقیقه باشه دوباره باید مصرف کنی😣😣😣😣

خیلی عالیه اگر تهرانی، درسته یه کم گرون هستن ولی حاذق هستن و از قدیمی ترین های ivf ایران هستن دکتر ا ...

بله تهرانم عزیزم. حس خوبی به خانم دکتر دارم با وجود جدیت و جواب های کوتاهی که به آدم میده تبحری که پشت جواب هاش هست آرومم می کنه. خدا کنه دست ایشون و دکتر پویان برامون سبک باشه. 

نه ندارم از اول بايدشروع كنم

راستشو بخوای  من اگر اینسری  نشه  دوتا  دیگه  دارم   و تصمیم  دارم  سال  دیگه  انتقال  بدم  و  من و همسرم  تصمیم  گرفتیم  اگر نشد  دیگه  نشد  شاید  حکمتی هستش  ما تمام  تلاشمونو  کردیم  و هزینه  ها  به کنار  این  استرس  از همه  بدتره 

نمیدونم  چه برنامه  ای داری  ولی واست  بهترین  ها  آرزو میکنم   دوست  خوبم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

سلام بچه ها

من امروز رفتم سونو روز دوازده پری

گفت ۶ تا فولیکول داری با سایز۱۶،روز ۴ شنبه هم پانچر دارم

به نظرتون کم نیست تعداد فولیکول هام؟

خیلی ناراحتم بعد ۵۰ تا امپول تازه ۶ تا شده

پس چرا دفعه قبل که iui کردم با یه بسته قرص لتروزول ۶ تا فولیکول داشتم ولی حالا بر ivf با تزریق ۵۰ تا امپول تازه شده ۶ تا

یعنی جنین هام کم میشن؟

هر فولیکول چندتا جنین میده؟

توروخدا جواب بدین ،خیلی نگرانم

سلام عزیزم، خیلی متاسفم بابت جواب های منفی قبلی ان شاء الله تهران جواب بگیرین عزیزم هر دو جا آز اسپ ...

ممنون از لطف تون

خیلی غمگین ام

از لحاظ روحی بهم ریختم

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟