2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم  من انشاءالله دوهفته دیگه انتقال جنین دارم من تاحالا سه تا انتقال منفی داشتم هر ...

سلام عزیزم ان شاالله این دفعه مامان میشی 

فقط بگو آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادی؟ بررسی های دیگه چی؟ 

واسه پله هم با خیال راحت برو فقط آروم که به نفس زدن شدید نیفتی اوکی هست، چون خودم هم پله و سرکار هر روز میرفتم بهت میگم

چرا دکتر گفت اگه دوتا یا سه تا باشه نشون میده روز دهم😔خیلی اشتباه کردم خیلی زینبی بابا دوبار گفت ...

دكترت فكر كنم اون روز حالش خوب نبود 'چون جنين بلاست تازه روز ١٢ نشون ميده جنين سه روزه ١٤ 

الانم ب اون بي بي منفي روز فراموش كن كه جنين هاي نازت مامان شاد ميخوان نه ناراحت

سلام بچه ها۱۲روز پیش انتقال جنین داشتم ولی هیچ علایمی الان ندارم فقط یکم بدنم گرم میشه بنظرتون میتون ...

سلام عزیزم مبارکه، ان شاء الله 2 روز دیگه جشن مامان شدنت رو بگیریم 

گلم به علائم توجه نکن، خیلی حالت بهتر میشه

من به خودم میگم کاش اینقدر اصفهان وقتما هدر نمی دادم وزودتر رفته بودم تهران یا یزد....

گلم فعلا هم بد بین نشو اون آزمایش ها خیلی مهم هست برای شما انجامش اگر اونا مشکل داشته باشن با سرم یا انوکسا درست میشه

سلام بچه هاا من امشب تکرر ادرار داشتم احتمالا سردیم کرده ولی الان کشاله رانم درد میکنه بعد پایینتر ا ...

عزیزم خب چرا نمیگی شاید به خاطر نی نی رحمت داره روی مثانه فشار میاره 

گناه دارن این داداش هات همش قصد خیر دارن میخندونن شما رو اون وقت هی میگی نکنه بده

وااي من كه اصلا نميتونم فكر بكنم به بي بي چك اصلاااا

موافقم  همون  آزمایش  آب  پاکی  بریزن  رومون  والا   😂😂😂

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
چرا دکتر گفت اگه دوتا یا سه تا باشه نشون میده روز دهم😔خیلی اشتباه کردم خیلی زینبی بابا دوبار گفت ...

بابا اين بيبي چكا ها ام اعتمادي نيست بشون زودم زدي ،من دوستم بيبيش بعد ٣ ساعت هاله محو انداخت ازمايش داد ١٣٠ بود بتا اصا هول نشو