2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آره خب درست میگی زینب جون، ولی چون دکتر بهم گفت لوله هات به درد نمیخورن گفتم درش میاورد اقلا الان اس ...

نه گلم به درد انتقال تخمک از تخمدان به رحم نمی خورن و اگر بسته هست احتمالش کمه هیدرو باشه

باز از دکترت بپرس تا خیالت رو راحت کنه، چون حق داری در مورد بدن خودت بدونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر😍به سلامتی ایشاله همش هم جنین میشه برات عزیزم💜 منم دکترم گفت ۶/۷ تا تخمک داری و دوشنبه گف ...

ممنون عزیزم😚 ان شاء الله که شما هم بهترین نتیجه رو بگیرید و به زودی مامان شید. 🌹🌹

دل درد ندارم فقط سینه هام خیلی درد میکنن، احساس میکنم خیلی بزرگ شدن😔

سلام خانم👋ا جواب آز من که منفی شد 😔خدا به اونایی که داده براشون حفظش کنه و خیرشا ببینن❤❤.کاملا ناا ...

عزیزم خیلی خیلی متاسفم 😢😢😢😢😢

ان شاالله به حرکت این روزها خدا دردهایی که کشیدی رو جبران کنه برات و به زودی دلت شاد بشه🤲🤲🤲🤲

همدردی ما را بپذیر عزیزم

هر وقت هم حوصله داشتی که شرح حال بده ببینیم چی کار میشه کرد

ان شاالله که مامان میشی عزیزم روز چندمی الان؟منم سه تا دارم به خاطر مساله مالی نتونستم هیچ کاری کنم ...

پنجشنبه تا الان نمی دونم میشه روز سوم یا چهارم😁

ایمنی انعقادی هم دادم ، حداکثر هزینه اش رو بهتون گفتن ممکنه کمتر هم‌بشه

بچها من الان خواب بودم یهو بیدارشدم دیدم لثه ی سمت راستم  انگاری باد کرده سفید شده نه تابحال سا ...

عزیزم احتمال اینکه به خاطر هورمون ها باشه زیاده ولی محض احتیاط یه دکتر برو ببینه، چون بررسی وضعیت دندون و لثه به شدت به معاینه و نور چراغ مناسب که روی صندلیشون هست بستگی داره

اهااا باعث میشه جنین خوب بچسبه به رحم؟

خب صد در صد که نیست، ولی خب اینم یه روشه که بعضیها بهش اعتقاد دارن که احتمال لانه گزینی رو بیشتر میکنه مخصوصا برای کسایی که مشکل اندومتر دارن، بعضیها هم ممکنه از روشهای دیگه مثه prp  یا چیزای دیگه استفاده کنن که خب به قول زینب جون برای  کسایی که چند بار تجربه منفی داشتن پیشنهاد میشه و بار اولی ها بهتره زیاد دستکاری نکنن