2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای من هزینه فریز حدود ۸۰۰ شد تو ابن سینا ریز هزینه های من اینه 

الان رفتم ریز صورت حساب رو نگاه کردم نوشته ۴۲۰ تومن واسه فریز جنین .خیالم راحت شد یکمی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
شما چند تا جنین داشتی؟

دلارام جون ميبينم ك گير دادي ب هزينه ي فريز، دختر خوب ولش كن حالشو ببر انشالله ب زودي خوش خبر باشي روزنه اميديم بشي واس بقيه كه تو شهرستان سر كار بودن، ب جا دلواپسي سعي كن ارامش داشته باشي و برا انتقال دو ماه اينده اماده بشي خانوم گل

...
این کارت فریز منه

منم نیکان میرم.

۵ تا جنین دارین توی ۲ تا نی که کیفیتهاشون a, a-b, b و b-c هستن.

۴ تا دیگه هم دارین توی ۱ نی که کیفیتهاشون a-b, b و b-c هستن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
گلم مربوط به غربالگری دوم هست و احتمال سندروم داوون،  در مورد کیفیت تخمک و اسپرم و ربطش چیزی ن ...

آخه داخل یک تاپیک،ی خانم میخواست وارد سیکل میکرو بشه،دکتر این آزمایش رو براش نوشت وبا توجه به جوابش بهش گفت که کیفیت تخمکت پایینه و تا بالا نره نمیتونه وارد سیکل بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانومای گل🌸 شما هم بعد از پانکچر دل درد داشتید؟هایپر هم نشده باشیم بازم دل درد وجود داره؟؟

بله عزیزم هم دل درد هم لکه بینی تا چندروز اول طبیعیه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره به خدا، دیگه بی بی چک هم نزن ان شاالله آزمایشت نشون میده مامان شدی

سلام خوبید؟  یه سوال رویان انتخاب جنسیت هم انجام میدن؟  بعد پانکچر باید بیمار بهشون بگه که تعیین جنسیت میخواد؟ 

برای خودم نمیپرسمو من خدا بهم فقط بچه بده معجزه ست برام