2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم سعی کن وسطش حتما تغییر حالت بدی و نذاری تمام جریان خون تو پاهات باشه  مثلا اون روزی که ا ...

اتفاقا دویدن کند رو هم میخواستم بپرسم.به خاطر شرایط کاریم.من نمیخواستم همکارام تا مثبت شدنم قضیه رو بدونن.خواستم ببینم‌میتونم سرکار فعالیتای معمولمو داشته باشه.البته ان شاالله اگه قسمتم بشه انتقال بدم.ممنونم از توضیحاتتون

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی عالیه همه چی و اینکه اغلب دیدم جنین رو سه روزه فریز میکنن و برای بلاست شدن از فریز در می ...

الان من خیلی گرید جنینا رو نفهمیدم،میشه اگه متوجه میشی بهم یه توضیح بدی؟؟؟؟

هایپر شدم،اما خدا رو شکر عوارض زیاد باهام نبود و چهار روز بعدش پریود شدم.فقط یه مقدار نفخ و ورم شکم ...

خداروشکر کی گفتن برین برای انتقال؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام بچه ها من ضخامتم گفت سه خطی منظم۹میلیمتر ـچهارشنبه انتقال از امروز روزی دوتا پروژسترون؟ضخامتم زیاد نیست یا زیاد نمیشه تا چهارشنبه ؟اونجا ک گفتن پروژسترون نمیذاره ضخامت زیاد بشه 

سلام دوستاي خوبم ميخواستم بپرسم بعد از انتقال هم بايد مكملهامون رو ادامه بديم مثل C,E omg3,....؟ يا ...

سلام عزیزم کاش از دکترت بپرسی 

واسه خودم که می‌گفت تنها مکمل بعد از انتقال تا هفته 12 فولیک اسید یا فمیبیون 1 هست

که چون تغذیه خوب داشتم همون فولیک اسید 1 داشتم فقط 

لابد لازم نیست دیگه عزیزم منم ندارم، یادمه دکترم گفت با قطع استرادیول، آسپرین هم قطع کنم، انوکسا هم ...

مرررسي عزيزم خيالم راحت شد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اتفاقا دویدن کند رو هم میخواستم بپرسم.به خاطر شرایط کاریم.من نمیخواستم همکارام تا مثبت شدنم قضیه رو ...

گلم الان اون پست عکس رو گم کردم و بگرم دنبالش قاطی میکنم صفحات رو، بهش برسم دقیق تر میگم 

اما تا اونجا که یادمه گرید های a, ab, b, و bc بود 

ولی چند تا بسته بود رو دقت نکردم 

سلام عزیزم امروز خدارو شکر خوبم دیشب واقعا حالم بد بود نع من آمپول نمیزنم فقط هر ۱۲ساعت شیاف میزارم& ...

عزیزم چه قدر شبیه من هستی

منم علائم تعطیل، رسما نا امید، فقط هم شیاف داشتم

ان شاالله که دو قلو داری اصلا😍😍😍😍

بچه هاجون میشه به یه مادر ویار دار کمک کنید هرچه زودتر😁😁 عاقاااا من هوس نرگسی کردم زیااااااد بنظ ...

گلم زیاده روی نکن، اتفاقا کارشناس تغذیه به من گفت بخور🤔🤔🤔🤔

یه شکمو مثل خودم پیدا کردم 😂😂😂😂