2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم من تا یک هفته طول کشید، البته چون تا یه ذره کم شد آسپرین شروع کردم  که دوباره زیاد شد و ...

زينب جون من چرا آسپرين و انوكسا ديگه ندارم ؟ ضرر نداره

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه آمپوله که داخل رحم تزریق میشه.. البته انگار یه مدلش رو به بازو میزنن.. من دو رزوقبل انتقال ...

شما دکترتون کی بود؟

همه دکترا میتونن انجام بدن یا باید پیش دکتر خاصی بریم؟؟؟؟

آره بابا چهار سال پیش هم یکی از گرونترینا بود 

انشاالله ميرم ميام خبر ميدم 🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
والا من هیچ وقت نپرسیدم از جنین شناس ترسیدم استرس بگیرم از ماما پرسیدم برگه دستش بود روز انتقال اونم ...

عزیزم هنوزم یادمه شما آمپول آزاد سازی رو دیر زدی😂😂😂😂 فکر کنم واسه همون نپرسیدی از دکتر😁😁😁

البته بهتر

@زینبی_بابا    

سلام زینب جان،امروز رفتم کارت فریز رو گرفتم.

همه جنینا رو سه روزه فریز کردن.😮😑نمیدونم دلیلش چی بوده

اما مهم نیست،مطمئنم فسقلام وقتی بیان توو دلم،سفت میچسبن بهم.😊

فقط میخواستم ببینی از این کارت فریز من چیزی متوجه میشی،در مورد کیفیت جنینا که بهم بگی.

مثلا یه ساعت.یه ساعت و نیم.

عزیزم سعی کن وسطش حتما تغییر حالت بدی و نذاری تمام جریان خون تو پاهات باشه 

مثلا اون روزی که از 8 صبح تا 7 شب کلاس رفته بودم وسطش هر وقت حس خستگی داشتم میرفتم 5 دقیقه نمازخونه دراز میکشیدم و پاهام رو بالا میدادم دوباره بر میگشتم

یا سر کارم همین طور(حدود 8 ساعت میشد) نمیذاشتم حس خستگی غلبه کنه، آشپزی و گرد گیری هم همین طور

یا برای پیاده روی آروم میرفتم و حدود 10 دقیقه، اصلا دویدن کند هم انجام ندادم

مهم اینه حس خستگی شدید نذاری سراغت بیاد

عزیزم چه قدر حس خوبی گرفتم از پیامت 😍😍😍😍😍خدا برات حفظش کنه دختری رو ❤️❤️❤️❤️❤️ خداییش ما هم او ...

احسنت چ دلنوشته زیبایی 

حال دلمو خیلی خوب کردی دختر 😘😘😘😘🌹🌹💖💖

زينب جون من چرا آسپرين و انوكسا ديگه ندارم ؟ ضرر نداره

لابد لازم نیست دیگه عزیزم

منم ندارم، یادمه دکترم گفت با قطع استرادیول، آسپرین هم قطع کنم، انوکسا هم از اول نداشتم، فقط تاکید داشت روی مایعات زیاد و اینکه همش نخوابم تو رختخواب

@زینبی_بابا     سلام زینب جان،امروز رفتم کارت فریز رو گرفتم. همه جنینا رو سه روزه فریز ...

عزیزم خیلی عالیه همه چی

و اینکه اغلب دیدم جنین رو سه روزه فریز میکنن و برای بلاست شدن از فریز در میارن و دو روز زمان میدن

علتش هم نمیدونم ولی میگم شاید برای این هست که جنین سه روزه تحملش بیشتره، یا شاید میخوان حتما بعد از ذوب شدن دو روز تحت کنترل بگیرن یا ...