2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی دوستم خیلی لطف کردی عکسا رو سیو کردم اگه دوستای کرجی راهنمایی کنن که بهتره اگه نشد با اینها تما ...

خوب  زمان  بره  دیگه  البته غدد  بهت  زودتر  وقت  میده  ولی دکتر تهرانی  نژاد فکر کنم  سه  ماه  بعد   خواهش میکنم   ایشالا  جواب بگیری  و  موفق باشی 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرسی خانومی  نه تا سال جدید قصدشو ندارم اینقدر که اذیت شدیم همسرم میگه کلا بیخیال شیم‌ ولی من ...

خواهش میکنم گلم، مردها رو که تا یه خورده ولشون میکنی میگن بیا دیگه بیخیال شیم  من که به زور شوهرم را مجبور میکنم یه خورده باخیال شه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم گلم، مردها رو که تا یه خورده ولشون میکنی میگن بیا دیگه بیخیال شیم   من که به زور ش ...

اره والا میگه زندگیمونو داریم میکنیم  بچه میخوایم چی کار بیخیال شیم😔😐

والا همه سختی هاش برای ماهاست نازش برای آقایون

من که فعلا برم دکتر تا کچل نشدم😉😉

شما هم انشالله تو هر مرحله ای هستی موفق باشی

بچه ها کسی از افشان و ارمغان خبری نداره؟ @afshannn   @armaqhan     بچه ها کجایی ...

سلام صنم جون  خوبی ؟

من از مرداد که منفی شدم تصمیم گرفتم مدتی از درمان و دکتر و اینچیزا فاصله بگیرم و دومین ماه بعد منفی شدن من باردار شدم اما متوجه بارداری نبودم به هوای اینکه بخاطر کیست پربودم عقب افتاده و ۴ یا ۵ بار زعفران غلیط توی آبجوش ریختم و خوردم ورزش و  پیاده روی و کارای سنگین داشتم  کم و بیش  علائم داشتم روزا کسل بودم زیاد میخوابیدم ،تپش  قلب شبا اذیتم میکرد خلاصه چهاردهمین روز تاخیر پری بتا دادم عددش ۵۳۹ بود و دیدم کمه و شک کردم افت بتا داشتم و دو روز بعد شد ۴۰۰ و دو روز بعد  دوساعت درد داشتم و بالاخره جنین دفع شد یعنی وسط هفته ۷ دفع شد  چند روز دیگه باید دوباره تیتر تکرار کنم  

اینو خواستم بگم هیچوقت از معجزه خدا غافل نشید چون اینو خودم تجربه کردم حتی یک درصد امید نداشتم طبیعی باردار بشم  و دوهفته تاخیر پریود باعث نشد که شک کنم به اینکه حامله هستم و ناخواسته چه کارایی کردم پریود بشم عذاب وجدان دارم اگه زودتر متوجه میشدم باردارم شاید میشد جلو سفط گرفت

گلم بعد از ای یو ای اقدام هرچقدر میخوای داشته باشی بهتره فقط بهت فشار نیاد، بقیه اش حله مثل بارداری ...

آره بخدا از دیروز همش به خودم میگم آخه خدایا حالا من که آی یو آی کردم همش باخودم هزارتا فکروخیال می کنم همش همسرمو می بینم که چقد نگرانه و نمیزاره من دست به سیاه و سفید بزنم خجالت می کشم...ببین بچهایی که آی وی اف می کنن چه حال و روزی دارن از دیروز تابحال حتی لحظه ی آی یو آی وقتی دکتر داشت تزریق می کرد درد می کشیدم اون لحظه بخدا کلی برای بچهای تو سیکل این تاپیک دعا کردم انشالله خدا برای هممون معجزه کنه این مراحل دارو و سونو یه طرف، مدتی که بین آسمون و زمینی نمی دونی دو هفته دیگه چی میشه طرف دیگه...

متوجه شدم عزیزم منم حساب کردم فردا شب میشه ۱۴ سیکلم یبارم اقدام داشته باشیم فک کنم بقول شماها خوب باشه کار از محکم کاری عیب نمی کنه😁

آهان گلم انشاالله با همين مامان بشي  اونو نميدونم ولي اگه دكترت اجازه داده ميتوني

مرسی قربونت برم انشالله، انشالله خدا فرشته های نازتو صحیح و سلامت بزاره بغلت الهی آمین ❤❤

منم ای یو آی انجام داده بودم دکتر گفت از فردا شب یک شب درمیون تا سه بار اقدام کنید

می دونی تیارا جان آخه من با خودم فک می کردم حتما دیگه تخمک آزاد شد تموم شد رفت چه فایده ای داره شاید من بد متوجه شدم حرف دکترو(آخه میگن ۳۸ساعت بعدزدن آمپول hcgدیگه تخمکا حتما آزاد میشن)!ولی الان فهمیدم که انگاری مشخص نیس چه موقعی تخمک آزاد میشه بااین حساب دکترا میگن اقدام داشته باشیم که چیزیو از دست ندیم...منم دیگه رعایت می کنم توکل بخدا😷😁