2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه بابا‌ اینجا دیگه سونو نمیکنن تا ۵ماهگی. تازه اونموقع میفهمم😒😒 شما هنوز غربالگری هم نرفتی؟؟ م ...

چرا اونجا غربالگيري رو قبول ندارن يعني ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان گلم که بلاست انتقال دادین، خودتون درخواست کردین؟ از چندتا جنین چندتاش بلاست شدن؟ 

من که فقط 3 تا جنین دارم آیا به نظرتون درخواست بلاست کردن عاقلانه است؟ یه جایی خوندم که اگر جنین ها خوب باشن به مرحله بلاست میرسن! وگرنه از بین میرن و داخل رحم هم همینه . خوب اگر اینجوری پس چرا همه را بلاست انتقال نمیدن تا اینهمه پول انتقال و یه عالمه پروژسترون صرف نشه، آیا این کار صد درصدی هست؟ یعنی جنینی که به مرحله بلاست نرسیده تو رحم هم قادر نخواهد بود به این مرحله و بالاتر برسه؟ نظرتون چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم دوشنبه خدارو شكر جفتشون خوب بودن خيلي استرس داشتم ولي به خير گذشت  واي تا ٥ماهگي ؟نميشه ا ...

اره. اینجا دکتر خانواده مینویسه اینارو 

که طبق قانونشون تا مشکلی نباشه انجام نمیدن

اررررههه. یعنی نینیهامون هم سن میشن. فک کنننننن تو یه روز بدنیا بیان😁

راستی به شما نگفتن ۷ماهگی سزارین بشی؟؟

بعضی دوقلوها رو زودتر بدنیا میارن

نه که مشکلی باشه ها. فقط بخاطر سنگینی

تازه میگن رشد دوقلوی ۷ماهه اندازه یه نوزاد ۹ماهس

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چرا اونجا غربالگيري رو قبول ندارن يعني ؟

اختیاریه

منم فک میکردم باید بینه داشته باشم. که بیمم درست نشد

وقتی رفتم دکتر گفت دیگه ازت گذشته

و اصلا غربالگری با بیمه انجام نمیشه تو ایتالیا هم

و ازمایش خونی که بجاش میگیرن حدود۶۰۰-۷۰۰ یورو میشه

یه چیزی حدود ۷-۸ ملیون تومن ایران

که بیخیالش شدم😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستای گلم پیام منو فکر کنم ندیدید،واکسن آنفولانزا بزنم به نظرتون قبل از انتقال؟ و اینکه فردا صبح ...

عزیزم من که هفته گذشته رفتم،آزمایشای خودم و همسرم که مربوط به بیماریهای ایدز و هپاتیت و اینا بود رو ازم خواست که ببینه

واكسن آنفولانزا چرا ؟ كارت ملي و شناسنامه و پول كافيه از ساعت ١٠چيزي نخور قبلش هم غذاي سبك بخور يه س ...

ایشالا با دعای شما😘

واکسن آنفولانزا رو گفتم بزنم قبل از انتقال یه موقع سرما نخورم،

حالا فردا از دکترم میپرسم😉

ممنونم از کمکمت عشقم💜⭐️

دوستای گلم پیام منو فکر کنم ندیدید،واکسن آنفولانزا بزنم به نظرتون قبل از انتقال؟ و اینکه فردا صبح ...

بری به سلامتی،ان شاالله یه عالمه تخمک تپل مپل داری که همش جنین میشن و خیلی زود میان توو شکمت و سفت میچسبن توو دل مامانشون.

سها جونم من انتقال اول هیسترو و خراش داشتم. انتقال دوم، آزمایشات تکمیلی و چسب جنین و جنین بلاست و ه ...

عزیزم میشه هزینه های هر کدومو جدا بگی برام؟ چرا انتقال اول هیستزو و خراش کرد؟ برای بلاست شدن جنین چقدر برای هر جنین گرفتن؟ 

اره. اینجا دکتر خانواده مینویسه اینارو  که طبق قانونشون تا مشکلی نباشه انجام نمیدن اررررههه. ...

انشاالله تو يه روز به دنيا بيان 😍😍😍

نه از دكترم پرسيدم گفت فقط ١٠درصد امكان زايمان زودرس هستش تو دوقلويي 

دوستم دوقلو داره تا ٣٧هفته بودن انشاالله هر چي خير همون بشه 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ایشالا با دعای شما😘 واکسن آنفولانزا رو گفتم بزنم قبل از انتقال یه موقع سرما نخورم، حالا فردا ...

نه نزن من يه بار پارسال زدم يه هفته بعد سرما خوردم 🤣

بعد ميگن الان موقعش نيست شهريور و مهر ميزنن فكر ميكنم