2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مبارک باشه عزیزم.من خودم بیشتر جام وسط پذیرایی بود و دراز کش بودم اما پا میشدم راه میرفتم برای خونرس ...

قربونت. والا منم همینطور. البته دکترم گفتش استراحت نسبی کن نه مطلق. منم گاهی دراز میکشم گاهی راه میرم گاهی میشینم. خواستم از شما بپرسم. برام انرژی مثبت بفرستین عزیزانم😍همش میگم منکه الان حاملم و سه هفتمه🥰

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنون عزیزم. استراحت مطلق نیستم. ولی کار هم نمیکنم فقط میگم نکنه اینکه نشستم رو زمین دوبار، یا چندبا ...

فك كنم استراحت در اين حد كه شما الان داري يعني كاملا دراز كش هستي و دو سه بار فقط نشستي، براي سه چهار روز بعد از انتقال لازم هست فقط، بعدش ميتوني بلند بشي و خيلي آروم روزمره ت رو داشته باشي بدون دولا راست شدن

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فك كنم استراحت در اين حد كه شما الان داري يعني كاملا دراز كش هستي و دو سه بار فقط نشستي، براي سه چها ...

آره منم تا روز 5م میخوام اصلا کار نکنم وفقط دستشویی و غذا و اینکه مثلا برم تو پذیرایی یه فیلمی چیزی ببینم. روز 5م بلیط هواپیما گرفتم برگردم.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستای گلم  من سه بار انتقال منفی داشتم و بار چهارم با کی ذوق تو خرداد مثبت شد و بعد بتام ...

سلام‌عزیزم  اگر تهرانی  بهت  آدرس  بدم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

سلام دوستاي خوبم

ميخواستم بپرسم بعد از انتقال هم بايد مكملهامون رو ادامه بديم مثل C,E omg3,....؟ يا نه؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
نع نمیشم دلم درد میکنه پاهام درد میکنه همش فک میکنم پریود میشم میرم دسشویی خیلی بهم ریختم خدا کمک کن ...

عزیزم،شاید نفخ یا یبوست داری فکر میکنی دل درده 

آخه منم اینطور میشه ببخشید بعد اینکه شربت میخورم و میرم دستشویی بهتر میشم 

بعدشم مگه آمپولا ميذاره پریود بشه آدم؟ 

سلام عزیزان. دیروز من 2تا بلاست انتقال دادم. چه مراقبت هایی لازمه به نظرتون. من از دیروز دراز کشیدم ...

سلام عزیزم مامان شدنت مبارک 

انشاءالله نه ماه محکم بچسبند بهت 

والا من از همون روز اول یکساعت دراز میکشیدم به پهلو چپ (پهلو چپ دراز بکشی خون رسانی خیلی زیاد میشه)

هر یک ساعت دراز میکشیدم ده دقیقه ميرفتم محوطه هتل پیاده روی میکردم، بعضی وقتها هم مینشستم و فیلم اینا میدیدم یعنی نشستن ضرر نداره 

عزیزم مراقبت کند ولی مطلق نباش استراحت مطلق اتفاقا ضررم داره خون رسانی نميشه به رحم 

اگه تیرویید نداری شیر سویا بخور

پادرد يعني دقيقا كجاي پا درد كنه؟ خدايا يعني ميشه منم همونجايي پام درد كنه يه روزي؟؟؟

انشاالله مامان بشي زود زود گلم 

ببين من رون پااهام درد ميكرد الانم اين درد رو دارم هنوز 

ولي اصلا به علائم فكر نكن تا هفته ٥ من حتي الان سينه دردم ندارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستاي خوبم ميخواستم بپرسم بعد از انتقال هم بايد مكملهامون رو ادامه بديم مثل C,E omg3,....؟ يا ...

عزيزم من امگا رو فقط بعد انتقال داشتم وقتي هم مثبت شدم گفتن قطع كن 

بقيه مكملا رو قبل انتقال ميخوردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه خدایی به همسرت نباید بهشتو بدی.. مخصوص باشه برا خودت.. 😁😊😊 عزیزم تا چند وقت رفلاکسش بود؟ گنا ...

اره درکت میکنم چی میگی.دخترم تا شش ماه داشت.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزيزم من امگا رو فقط بعد انتقال داشتم وقتي هم مثبت شدم گفتن قطع كن  بقيه مكملا رو قبل انتقال م ...

مرسي عزيزم ، خدا دوقلوهات رو براتون حفظ كنه

دوستم از ايتراحت و تغذيه بعد انتقالت هم با جزئيات بهم ميگي ممنون🙏

مرسي عزيزم ، خدا دوقلوهات رو براتون حفظ كنه دوستم از ايتراحت و تغذيه بعد انتقالت هم با جزئيات بهم م ...

قربونت بشم انشاالله خودت مامان دوقلوها بشي

عزيزم همسرم خيلي بهم گير ميداد كه استراحت داشته باشم بيشتر به خاطر اون من استراحت داشتم وگرنه زينب جون بعد انتقال رفته سر كار 

از روز اول استراحتم اينجوري بود : نماز نشسته، روز ٥انتقال حمام رفتم، دستشويي فرنگي ، آشپزي اصلا نكردم همه كارامو همسرم ميكرد ، كار سنگين نميكردم ، آب زياد ميخوردم و ميوه ، از روز ٣ تو خونه آروم راه ميرفتم ، صبحانه كامل ميخوردم ، نشاسته نخوردم ولي چند بار فالوده خوردم  بلند بلند نميخنديدم ، چرخش ناگهاني نداشتم 

هيچ علائمي هم نداشتم فقط از روز ١٢انتقال پاهام درد ميكرد بيشتر غذاهايي كه با سيب زميني بود ميخوردم و سالاد با روغن زيتون  سبزي خوردن  اصلا اجازه نده يبوست بگيري 

هرسوالي داشتي بپرس گلم 

عزیزم،شاید نفخ یا یبوست داری فکر میکنی دل درده  آخه منم اینطور میشه ببخشید بعد اینکه شربت میخو ...

سلام عزیزم امروز خدارو شکر خوبم دیشب واقعا حالم بد بود نع من آمپول نمیزنم فقط هر ۱۲ساعت شیاف میزارم 

قربونت بشم انشاالله خودت مامان دوقلوها بشي عزيزم همسرم خيلي بهم گير ميداد كه استراحت داشته باشم بيش ...

خيلي خيلي ممنونم بابت توضيحاتت ايشالا به سلامتي بگيريشونربغلت و عاقبت بخيريشون رو ببيني🙏

من يه جنين برام تشكيل شده ميخوام برم يكي يدونمو بذارم تو دلم دعا كن باهاش مامان بشم

دوستم مكمل قبل و بعد انتقال چي مصرف ميكردي و جنينهات چند روزه بودن؟!