2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام لي لا خوبي؟ دكتر طاهري پناه به آزهاي ايمني انعقادي اعتقاد داره؟ سيكل شما رو شروع كردن؟

سلام عزیزم. خوبم شکر. تو خوبی محیا جون.در مورد من که کاملا معتقد بود. گفت دارو میدم بهت. نه عزیزم دوم سوم پری که باید آز میدادم خورد به تعطیلات. ایشالا این دوره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پناه بر خدا مرکزی که من میرم به همه آسپرین و انوکساپارینو همزمان میدن بعداز انتقال، شاید برای کسی ن ...

آخه اینهمه هورمونی که وارد بدن میشه و تحرک کم میشه به نظرم کار درستی میکنن شادن جون. من حتی بارداری طبیعی دیدم که بعد زایمان دچار ترومبوز شدن و بستری شدن تامشکل لخته شون رو حل کنن. دیگه ما که اینهمه هورمون مضاعف میگیریم

خدا خودش بهمون رحم کنه این همه هزینه ،این همه دارو وعوارض، بعدشم میبینی هیچی به هیچی ادم چی ازش میمو ...

درکت میکنم پیچک جون، فکر کنم همه بچه های اینجا درک میکنن. آخه بعضی ها هم که باردار میشن یه جوری فخر میفروشن که دل آدم میسوزه. ایشالا اینبار مامان میشی و این روزارو فراموش میکنی

بچه ها به نظرتون موقع انتقال میشه خودسر آسپرین خورد؟ چقدر گرون بوده این آزمایش ها! حالا من میخواستم ...

خودسر به نظرم نخور. به دکترت بگو صلاح بدونه مینویسه برات. آره خیلی گرونه. البته من از بیمه اطلاع ندارم راستش.البته اگرم بده احتمالا بخش کوچیکی رو تقبل کنه

چرا جلو جلو میری؟ امروز ۹ روز تموم شده تازه 😁 وارد روز ۱۰ شدیم. من روز اول رو حساب نمیکنم. 😊 منم م ...

عزیزم ان شاالله حتما حامله ایی

منم یادمه چند روز بعد از انتقال اسنپ گرفته بودم، راننده خانم بود، خواستم بگم کولر بزنه، یهو گفتم من باردارم میشه کولر بزنین🙈🙈🙈🙈

واقعا دروغ نبود، تلقینی گفتم بهش، 

بعد فکر کن کلی ازم سوال پرسید و منم گفتم تازه + شدم، خیلی ذوق داشت

خودم هم سرخوش شدم از اون حرفم، گفتم ان شاء الله مرغ آمین حرفمو رسونده به خدا، اصلا اون لحظه گفتم بذار یه کم خیال کنم قطعا حامله ام 

ان شاالله شما هم مامانی🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️