2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
یه چیزی ولی خیلی ذهنم رو از پارسال درگیر کرده. پارسال حداقل قیمت انتقال فرش یه تومن بود تو بیمارستان ...

نه بابا همیشه یه مقدار بیشتر میگیرن که بعدا نیفتن دنبالت! ازمنم گرفتن، بعدا پسم دادن. نگران نباش. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شكر عزيزم 😍

سلااااااااام لیانا شما بتا اولت چند بود و روز چند آزمایش داده بودی؟ فکر کنم جنین هاتون بلاس بودن؟ من روز 14 انتقال که آزمایش دادم بتا 1217 بود گفتن تکرار نیاز نیس بخاطر داروها مجبور شدم دو روز بعد مثبت شدن برم دکتر که اونجا سونو هم شدم که یه جنین دیده شد 4هفته بود اما با توجه به بتا دکتر فکر نمیکرد یکی باشه نظرت چیه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خانما من یکم‌شکمم بزرگ‌ شده طبیعیه؟ ماله داروهاست؟

آره عزیزم،منم شکمم ورم داره و نفخ زیادی دارم.من دیروز رفتم بیمارستان پرسیدم گفتن طبیعیه.

ولی حتما روزی پنج شش تا سفیده تخم مرغ،نوشیدنی رو بخور که خدایی نکرده مشکل جدی برات پیش نیاد.

من که امروز بعد چهار روز از پانکچرم،پریود شدم.شما چند روزه پانکچر کردی؟

نه والااا 

معمولا جز آزمایش هایی هست که قبل از شروع سیکل میخوان.عکس رنگی پاپ اسمیر آزمایش هورمونی و آزمایش ذخیره تخمدان و آزمایش خون برا ویتامین دی و آهن و این چیزا و تست ppd هم ازم خواستن.

البته همه دکترها نمیخوان این آزمایش رو فکر کنم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره عزیزم،منم شکمم ورم داره و نفخ زیادی دارم.من دیروز رفتم بیمارستان پرسیدم گفتن طبیعیه. ولی حتما ر ...

چقد خوب.من شنبه پانکچر شدم اما هنو خبری نی.البته من دوروز شیاف اندومترین استفاده میکردم چون احتمالش بود انتقال بدن برام.ولی خب بخاطر هایپری کنسل شد دوشنبه و همون روز هم گفتن دیگه شیاف رو استفاده نکنم.خدا کنه فردا دیگه بیاد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
وقتی خوندم نوشتی اصلا درد نداره ها خیلی تعجب کردم پس با بیهوشی بوده عزیزم چون من خیییلی اذیت شدم دیگ ...

دکتر هیسترو به خاطر تنگی دهانه رحم برام انجام داد که جنبه ی تشخیصی هم داشت که خداروشکر مشکلی نبود.خراش هم برام انجام داد. بدون بیهوشی نمیتونستم تحمل کنم.

من با یه پاپ اسمیر ساده کلی درد میکشم .

کی باید داد این آزمایشو؟

هرموقع که خودت بخوای معمولا دکترا میگن احتیاجی نیست من دوبارشم به میل خودم آزمایش دادم چون آزادم هست بیمه قبول نمیکنه فرقی نداره دکتر بنویسه یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دکتر هیسترو به خاطر تنگی دهانه رحم برام انجام داد که جنبه ی تشخیصی هم داشت که خداروشکر مشکلی نبود.خر ...

آهان با هیسترو بوده چون دکترم این سری ام گفت خراش بدم گفتم با بیهوشی باشه انجام میدم وگرنه نه اونم گفت با بیهوشی نیست منم بیخیال شدم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چقد خوب.من شنبه پانکچر شدم اما هنو خبری نی.البته من دوروز شیاف اندومترین استفاده میکردم چون احتمالش ...

ان شاالله همین روزا پری میاد،یه جا میخوندم که میگفت با پریود شدن بعد پانکچر،روال تخمدان ها برمیگرده به حالت قبل خودش و خیلی از عوارض پانکچر تقریبا مرتفع میشه.

آره عزیزم،منم شکمم ورم داره و نفخ زیادی دارم.من دیروز رفتم بیمارستان پرسیدم گفتن طبیعیه. ولی حتما ر ...

اره تخم مرغ دوتا بزور می خورم هنوز پانکچر نشدم امروز ۷ پری هستم نمی دونم کیه پانکچرم شنبه وقت دکتر دارم برای سونو اونروز میگه بهم یا نه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
معمولا جز آزمایش هایی هست که قبل از شروع سیکل میخوان.عکس رنگی پاپ اسمیر آزمایش هورمونی و آزمایش ذخیر ...

عکس رنگی و من ندادم شاید برای بچه دوم و تعیین جنسستم نداده نمی دونم والا

دوست جونیا میگم شیاف سیکلوژست (اسمشو درست نوشتم🤔🙈)باید تو یخچال نگهداری بشه؟ یا الان چون هوا دیگه ...

فک کنم باید یخچال باشه کی ای یو ای می کنی بسلامتی؟