2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ای جونم. آذر انتقال داری آره؟

تماس گرفتم گفتن سه ماه دیگه بیا مطب که میشه همون آذر، گفتن بیا احتمالا بفرستن آزمایشی چیزی گفت وقت مطب بگیر و نگفت موقع پریودی بیا احتمالا آذر میرم آزمایش و اینا ،انتقال فکر کنم ماه بعدش باشه

یه دور خوندم چقدر گفت و نگفت تایپ کردم  

مرسی شادان جون دعا کن برام 

قربونت، حتما

انتقالت کی هستش انشاالله؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیا😘😘 بخاطر قندم این ماه هم سیکل درمان شروع نشد😁 دکترم سیکل لانگ برام نوشته ،بنظرتون این ماه ال دی رو بخورم ،ماه بعد بهش بگم سیکلمو عوض میکنه؟؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
تماس گرفتم گفتن سه ماه دیگه بیا مطب که میشه همون آذر، گفتن بیا احتمالا بفرستن آزمایشی چیزی گفت وقت م ...

انشالله به سلامتی عزیزم و به دل خوش انتظارت به سر میاد. به گفت ها دقت نکرده بودم خودت که گفتی کلی خندیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوست جونیا😘😘 بخاطر قندم این ماه هم سیکل درمان شروع نشد😁 دکترم سیکل لانگ برام نوشته ،بنظرتون ...

سلام عزیزم

سیکل لانگ ال دی داره دیگه مگه بهت نداده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لی لا جون میگم دلیل خاصی داره میخوای هیسترو بشی؟ آخه من پارسال که لاپاراسکوپی کردم دکتر دیگه هیسترو ...

اول اینکه خدا رحمت کنه مادرتون رو،عزیزم همدردیم

نه عزیزم دلیل خاصی نداره فقط دکترم گفت برای بررسی همه جوانب که احتمال مثبت شدن رو بالا ببره میخواد هیسترو کنه که از محیط رحم مطمئن شه.حتی بهم گفت سونو و عکست خوبه اما هیسترو هم باید بشی که جای اما و اگر نمونه.البته دوتا فیبروم دارم اما گفت اونا ربطی به منفی شدن نداره،ولی خب احتمالا تو هیسترو برشون میداره.نمیدونم اما فکر نکنم با وجود لاپارا و نمونه برداری از مخاط رحم دیگه نیازی به هیسترو داشته باشی.انشالله اینبار بدون هیسترو مامانی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزممم امروز رفتم سونو و گفت قلب جفتشون تشكيل شده ولي گفت دفعه بعد صداشون رو گوش كن، خدا رو ش ...

خدارو شكر عزيزم 😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اونهمه آمپول زده بودم. امیدوار بودم آزاد نشده باشن. فقط هزینه پانکچر و انتقال یه جنین موند رو دستم

بله عزيزم خدا از اين جور دكترا نگذره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اول اینکه خدا رحمت کنه مادرتون رو،عزیزم همدردیم نه عزیزم دلیل خاصی نداره فقط دکترم گفت برای بررسی ه ...

قربونت، روح مامانت شاد عزیزم، بی مادری خیلی سخته😔

توکل به خدا، منم میگم شاید چون کورتاژ تشخیصی کرده دیگه هیسترو نکرده شایدم دیده من لوله هام داغونه پیش خودش گفته ولش کن مشکلش همین لوله هاشه که تا حالا باردار نشده😅 ولی هیسترو میکرد بهتر بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40