2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بیمارستان بهمن،دکتر عارفی.اعتراض کردم گفت ما خودمون بلدیما!! بهش برخورد بعدم که رفتم مطب دوباره گفت ...

عزیزم چندبار پانکچر شدی؟ الان در چه مرحله ای؟بازهم همونجا میری؟ فکر کنم یه بار پرسیدم ولی انقدر ذهنم مشغوله چیزی یادم نمونده

خدا نی نی  های  شما رو هم  حفظ کنه  به سلامتی  زایمان  کنی   ...

فدات عزيزم ممنوووون بابت دعاي قشنگت💋🌹 

دركت ميكنم ميدونم روزا واست سخت ميگذره توكلت به خدا باشه خدا خيلي مهربونه 

منم اين روزا واسم مثل يك رويا بود انشاالله با يه بتاي تپل خوشحالمون كني 🤲🏻🤲🏻😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی وقتا میبینی مریض ها اشتباه میکنن و دیر یا زودتر آمپول رو میزنن.ولی این که دکتر دیر بیاد واسه پا ...

به خدا تصمیم گرفته بودم که اگه سری بعد هم با عارفی باشم اگه بگه ۱ آمپول بزن من ۳ بزنم. اونروز یکی دوتا از مریضا میگفتن قبلا هم سر پانکچرمون دیر اومده بود. الان اینجا دوستمون گفت سر دقیقه هم بهش تاکید کردن داغ دلم تازه شد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چندبار پانکچر شدی؟ الان در چه مرحله ای؟بازهم همونجا میری؟ فکر کنم یه بار پرسیدم ولی انقدر ذهنم ...

یه بار مرداد پارسال. نه اونجا نمیرم دیگه.پیش طاهری پناه میرم. باید اینماه آز هورمونی میدادم تو پری روز دوم یا سوم که خورد به تعطیلی.حالا این دوره پری بیاد آزمایش میدم و خدا بخواد هیسترو

منم بيمارستان بهمن انجام دادم عزيزم  متاسفانه دكتر عارفي خيلي خونسرد تو اين مسائل  خيلي ...

اونهمه آمپول زده بودم. امیدوار بودم آزاد نشده باشن. فقط هزینه پانکچر و انتقال یه جنین موند رو دستم

یه بار مرداد پارسال. نه اونجا نمیرم دیگه.پیش طاهری پناه میرم. باید اینماه آز هورمونی میدادم تو پری ر ...

ان شاالله عزیزم، پس ایدفعه شما را دنبال میکنیم، یه عالمه جنین خوشگل و قوقولی داشته باشی که مامان بشی

ان شاالله عزیزم، پس ایدفعه شما را دنبال میکنیم، یه عالمه جنین خوشگل و قوقولی داشته باشی که مامان بشی

فدااات عزیز دلم. برای شما هم آرزوهای ناب دارم خانومی

یه بار مرداد پارسال. نه اونجا نمیرم دیگه.پیش طاهری پناه میرم. باید اینماه آز هورمونی میدادم تو پری ر ...

لی لا جون میگم دلیل خاصی داره میخوای هیسترو بشی؟

آخه من پارسال که لاپاراسکوپی کردم دکتر دیگه هیسترو نکرده بود فقط از بافت رحمم نمونه برداری کرده بود(کورتاژ تشخیصی) که اونم جوابش خداروشکر خوب بود

بعد این دکتری که پیشش آی وی اف میکنم گفت چرا هیستروت نکرده باید هیسترو بشی بعد نمیدونم چرا پشیمون شد خودمم از خدام بود یادش بره دیگه تحمل بستری ندارم آخه هیچکس نمیدونه برای همین همراه ندارم برای لاپارا مجبور شدم برم کرمانشاه عمل کنم که دوستم اونجاست بیاد بیمارستان همراهم باشه( مامانم چند ساله فوت شده خواهرمم ازم دوره و درگیر بچه هاش) برای همین دوست ندارم هیسترو کنم دیگه😔😔😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزيزممم امروز رفتم سونو و گفت قلب جفتشون تشكيل شده ولي گفت دفعه بعد صداشون رو گوش كن، خدا رو ش ...

به به ماشاالله

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...