2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام جاتون سبز الان تو حرم امام رضا هستم... همگی حاجت روا بشید و خدا بحق زهرا دامن همتون رو سبز ...

سلام عزیزم.زیارت قبول..التماس دعا

ان شاء الله که دوستتم زود زود خوب خوب میشه 💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منو‌جوجه هام اومدیم خونه😊🥰💖 برام‌دعا کنین این بار سفت بچسبن به دلم و ۹ ماه مهمونم باشن و به ...

مبارکه نیلا جان...به سلامتی 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانم‌های  انتقالی   چه خبر  !؟  امروز ۱۰ روز گذشته  هیچ  علائمی جز کمر ...

چرا جلو جلو میری؟ امروز ۹ روز تموم شده تازه 😁 وارد روز ۱۰ شدیم. من روز اول رو حساب نمیکنم. 😊 منم مث خودت.  دیشب دل درد داشتم،  بعد فهمیدم گلاب به روت اسهاله 😂😂😂 سمنو خورده بودم فک کنم بهم نساخته بود.

راستی  اب داغ و نبات  ضرر  داره؟ من دیشب خوردم که اسهالم قطع شه. جوابم داد. ملالی نیست جز باس ن سوراخ سوراخ 😁 روز اول خانومه ازم پرسید حامله ای میای امپول میزنی؟ گفتم بله! نه اینکه دروغ بگم، ولی خوب سه تا جنین تو دلم بود خوب😍😍😍 حالا هر روز میگه تا چندم حاملکیت باید بیای؟  من 🙈 خانومه 🤔 

میگم باید بیام فعلا 😂😂

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ان شالله واقعا یه نظر کنه منم روزا یخه شبا داغ

منم کلا سردمه. هیچ جاییم داغ نیست. ای خدا یعنی میشه هفته دیگه این موقع هممون خوشحال خوشحال باشیم؟ 🙏🙏😍😍😍فک کنم ۵ نفری هستیم که هفته دیگه معلوم میشه. 👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶 اینم بچه های ما ۵ تا 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ما امروز رفتیم پیش متخصص خون ویزیت شدیم.هر کاری کردم اون آزمایش های اصلی رو برام ننوشت اما یچیزایی ن ...

عزیزم مگه شما پانکچر نشدی؟ بازم نیازه شوهرت دارو بخوره؟

متخصص خون رو بخاطر انتقال رفتین؟ ببخشید میپرسما آخه من هیچجا نرفتم بخاطر انتقال فقط همین دکتر خودم رفتم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم کلا سردمه. هیچ جاییم داغ نیست. ای خدا یعنی میشه هفته دیگه این موقع هممون خوشحال خوشحال باشیم؟ 🙏 ...

اووووف چقد بچه 😅😅😅😅خدا یه نگاهی بهمون بندازه از هممون مثبت شه راستی شبام پاهات داغ میشه یا نع 

منم کلا سردمه. هیچ جاییم داغ نیست. ای خدا یعنی میشه هفته دیگه این موقع هممون خوشحال خوشحال باشیم؟ 🙏 ...

الهی آمین❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چرا جلو جلو میری؟ امروز ۹ روز تموم شده تازه 😁 وارد روز ۱۰ شدیم. من روز اول رو حساب نمیکنم. 😊 منم م ...

😂😂😂

ای جانم خوب جلو  میرم  زودتر تموم  شه  دیگه  طاقت  ندارم  😥

ایشالا  زود  خوب شی  نباتش  زعفرون  نداشته  باشه  

منم  مامانم  میزنه هر سری  میگه  درد نداشت  بنده  خدا  😅 یه ورم  که خون میاد  انقدر  آمپول  زدم   یه ورم  کبود  شده  ولی چاره  چیه  باید  صبور  باشیم  عزیزم  😍😄

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
😂😂😂 ای جانم خوب جلو  میرم  زودتر تموم  شه  دیگه  طاقت  ندارم   ...

من فقط یه ور میتونم بزنم. دون دون شده 😂😂

اووووف چقد بچه 😅😅😅😅خدا یه نگاهی بهمون بندازه از هممون مثبت شه راستی شبام پاهات داغ میشه یا نع&nb ...

نه . یعنی فک نکنم، اخه شبا از خستگی بیهوش میشم. 

شما اصفهانی؟

سلام بچه ها

دوستان یه سوال مهم،من باید بین ساعت ۱۰ تا ۱۱ امشب دو تا آمپول Hcg بزنم،اگه مثلا ساعت ۱۱:۳۰ یا ۱۲ بزنم مشکلی پیش نمیاد؟؟صبح روز شنبه ساعت ۸ هم باید بیمارستان باشم برای پانکچر؟!!!

🤣🤣🤣🤣 ای جانم   آبکش  شدیم  رفت ☹ خدا جواب  صبور  بودنمون  بده

انشالله🙏🙏🙏

زينب جان ظاهرا كساني كه مشكل انعقادي دارند قرص آهن توصيه نميشه درسته؟ يك مورد ديگه هم ديروز دكتر غد ...

سلام شما بیمار دکتر اصف بودید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم