2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
یبار برو اونجا ولی دیگه فردا باید بری

میرم خدا از دهنت بشنوه .اگه بشه خیلی خوب میشه فعلا ستا سرم نوشته ممکنه بازم برام بنویسه اخه میگن تا ۶ ماهگی معمولا باید استفاده کرد اگه بیمه قبول نکنه چکار کنم با این قیمتها.اگه ازاد بخوام بخرم یک ملیونو سیصد اما با بیمه صد و ده میشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل کن بخدا  من فقط اونجا رفتم و به هر کسی هم ک دنبالش بود میگفتم میرفتن میگرفتن  اصلا ...

ایشالا منم برم بهم بدن .

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
میرم خدا از دهنت بشنوه .اگه بشه خیلی خوب میشه فعلا ستا سرم نوشته ممکنه بازم برام بنویسه اخه میگن تا ...

میگیری انشاله 

133 صلوات برای خانم ام البنین نذر کن ک بدون مشکل بهت بدن 

میگیری انشاله  133 صلوات برای خانم ام البنین نذر کن ک بدون مشکل بهت بدن

ممنونم ایشالا کارم راه بیفته

میرم خدا از دهنت بشنوه .اگه بشه خیلی خوب میشه فعلا ستا سرم نوشته ممکنه بازم برام بنویسه اخه میگن تا ...

ولی من بعد از انتقال فق، یک یا دوبار زدم چرا باید تا شش ماهگی بزنی؟؟؟ 

نیازی نیست گلم دمیترون عملکردش ضد تهوع هست نه ضد استرس 

چکنم ضربان قلبمو کنترل کنم سر اسپکلوم😔

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
میگیری انشاله  133 صلوات برای خانم ام البنین نذر کن ک بدون مشکل بهت بدن

میگم من برای ماه دیگه میخوام .شاید چون گفتم ماه دیگه میخوام اینجوری باهام کردن....اخه من شنیده بودم یکماه قبلش باید برم پرونده تشکیل بدم

سلام دوست جونا صبح بخیر یه سوالی، ماه بعد پانکچر تخمک گذاری اتفاق نمی افته؟ من همیشه وسط سیکلم که ت ...

چه تفسیر بامزه ای. تخمدانا خسته شدن رفتن استراحت!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها خوب لاقل بگین از جوابش سر درنمیارین چرا من هرچی میفرستم اانگار اصلا چیزی ندیدین 

عزیزم تا جایی که من متوجه شدم شما کم خونی داری، ذخیره تخمدانت هم‌بالاست احتمالا باید پی سی او‌ باشی، تیروییدت هم یه کم برای بارداری کم کاره 

میگم من برای ماه دیگه میخوام .شاید چون گفتم ماه دیگه میخوام اینجوری باهام کردن....اخه من شنیده بودم ...

الان دقیق یادم نیست ک خودم چ ماهی رفتم 

ولی شما فردا برو 

نهایتا اگه گفت داریم میزاری تو یخچال دیگه 

ولی من بعد از انتقال فق، یک یا دوبار زدم چرا باید تا شش ماهگی بزنی؟؟؟ 

برای منم فقط ۳ تا نوشته یکیشو باید سه روز قبل انتقال بزنم یکیشو روزی که مثبت شد یکی دیگش رو ۲۸ روز بعدش.از اونجایی میگم که تو نی نی سایت خیلیا رو دیدم میگن تا شش ماه میزدن.مشکل شما چی بود؟من انتی پی تو او یا هموهاشیمو هستم.