2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
لیانا جان شما سیرابی نخوردی؟؟؟ 

عزيزم خيليا بهم گفتن بخور 

آخه من چون اصلا دوست نداشتم قبل بارداري نميتونستم بخورم 

ولي خيليا با سيرابي بهتر شدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای خیلی بده... من خود بادوم رو میخورم روزی 14 تا ولی باورت میشه حتی اسم غذا خوردن هم میاد حالت ته ...

مثل من شدي دقيقا 

هر كي اسم غذارو هم ميبرد من گلاب به روت ....

ببين اصلا  چيزايي كه چرب نخور 

سيب ميتوني بدون پوست بخور من فقط غذارو با خيار شور ميتونستم بخورم البته الان هم اينطوريم حالت رو درك ميكنم ولي اگه حالت خيلي بد سرم حتما بزن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم خيليا بهم گفتن بخور  آخه من چون اصلا دوست نداشتم قبل بارداري نميتونستم بخورم  ولي ...

آخه منم سر دخترم میخوردم ولی با هزارتا دنگ و فنگ 

خیلی بهتر میشدم بعدش میومدم بیرون و پیاده روی آهسته تو هوای آزاد حالم خیلی بهتر میشد 

اما من مشکل معده داشتم از قبل و اسید بالای معده مجبورم کرد تا آخر ماه نهم دمیترون و گاهی رانیتیدین بخورم البته من تا اونجا ک میتونستم نمی‌خوردم یا قرصهامو چهار قسمت میکردم و یک چهارم میخوردم

مثل من شدي دقيقا  هر كي اسم غذارو هم ميبرد من گلاب به روت .... ببين اصلا  چيزايي كه ...

همه من رو دعوا میکنن چرا هیچی نمی خوری به اون بچه ها باید غذا برسه ولی واقعا نمی تونمممم

[QUOTE=109285102]من بابیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی نیر و مسلح دیدم این قیمته. بیمه های دیگه ر خبرندارم. سلام دوستم.امروز رفتم دنبال کار بیمه خودمو بیمه کردم بعد که رفتم هلال احمر تاییدیه هم از رویش بردم اما هلال احمر قبول نکرد گفت باید دودفه سقط طبیعی و سه دفه ای وی اف نا موفق داشته باشی تا بهت بدن .هیچی دست از پا درازتر برگشتم .انقد حرصم گرفته مثلا خواستم تو هزینم صرفه جویی کنم نه تنها صرفه جویی نشد بلکه یک ملیونم اضافه شد بخاطر بیمه کردنم.😢😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ممنونم عزیزم از توضیحاتتون ولی اخه سرنگ انسولین هم دادن من چه جوری سر سوزنو عوض کنم مگه راحت بکشی جد ...

نباید با زور سرسوزن رو بکشی عزیزم یکم بچرخونی راحت در میاد. سعی کن دارو تو سرسوزن نباشه یکم هوا داشته باشه سرنگ

بعد که سرسوزن رو عوض کردی هوا رو خارج کن

گلم یا کم خونی داری یا مینور هستی که به نظرم میاد کم خونی بیشتر میخوره به جواب آزمایش شما

از روی apcr گفتین؟؟یااون m.c.v?? 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
💖💖 من الان دارم ب تغذیه و ورزشم میرسم البته نه صد در صد تا اونجا ک وقتم اجازه بده عزیزم من پر ...

منم تازه خوردن لوبیارو شروع کردم.باید مثل شما بطری آب رو هم بزارم کنارم تند تند آب بخورم.اصلا هیچوقت یاد آب خوردن نمیافتم.

خدایا شکرت  
منم تازه خوردن لوبیارو شروع کردم.باید مثل شما بطری آب رو هم بزارم کنارم تند تند آب بخورم.اصلا هیچوقت ...

آره عزیرم 

ی بطری بکو نیم لیتری آب معدنی رو پرکن بزار روی میز آشپزخونه و کنارش هم ی ظرف عسل و ی ظرف کوچیک سیاه دونه

گاهی آب خالی

گاهی با ی قاشق عسل

گاهی ی کوچولو سیاهدانه بریز رو عسل بخور بعدش آب 

چای رو هم کمرنگ کمرنگ کن بخور توش دارچین و یا زنجفیل بریز 

منم جلو چشمم نباشه یادم میره 

آهان لیموترش توی آب و عسل هم ک عالیه ولی باید زود خورد چون ویتامین سی سریع میپره

سلام عزیزم امروز با اینکه شیش روز از قطع ال دی میگذره پ پری نشدم رفتم سونو و مشاوره بیهوشی،  دا ...

عزیزم زینبی هم میگفت بعد ۱۱ روز پری شده.فکر کنم شما هم پریود میشی دیگه.

خدایا شکرت