2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
مرسی عزیزم از توضیحاتتون، رفتم بخش پرستاری مرکز گفتن برو ساعت ۴ بیا برات هم تزریق کنیم هم توضیح بدیم ...

با زاویه ۴۵ تا ۹۰ درجه میتونی بزنی.تو بروشورش نوشته.من ۹۰ درجه میزدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم نباید زود خودتو ببازی ک  الان داشتم پستهای قبل رو میخوندم ک زینب جان نوشته بود اگه روزها ...

بسارا جان یه سوال داشتم، میگم اگه حجم خونریزیه پریودی کم باشه یعنی رحم نازک شده؟ آخه من چندساله اینجوری هستم فقط دو روز اول خونریزی دارم اونم در حد معمولی رو به کم، روز سوم و چهارم لک هستش بیشتر، گرمی هم میخورم همونجورم فرقی نداره

دوتا انتقال قبلیم که منفی شد ضخامتم یکی دو روز قبلش 8.5 اینا بود و سه خطی، البته با استرادیول

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والله بیمه تامین اجتماعی خیلی سخت گیری بیخود داره همون ۱۴ روز برای پانکچر و انتقالم را هم به زور ...

عزيزم عمل پانكچر رو تامين اجتماعي قبول كرد؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
[QUOTE=109394242]4 تا دارم ولي معلوم نيست كي انتقال بدم منتظرم شرايط روحيم بهتر بشه [/QUOTE ان ...

والله يك دوستي ورزشكار حرفه اي هستن بهم توصيه كرد گفت گردش خون رو بهبود ميده  

http://www.talab.org/health/nutrition/قرص-ال-آرژنین.html

البته ورزشكارا با دوز بالا مصرف ميكنن روزي سه تا مثلا من هفته اي سه تا نهايت ميخورم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بسارا جان یه سوال داشتم، میگم اگه حجم خونریزیه پریودی کم باشه یعنی رحم نازک شده؟ آخه من چندساله اینج ...

والا من دقیقا ارتباط بین خونریزی کم دوران پری رو با ضخامت کم نمی‌دونم ولی منم خیلی وقته ک مدت پری و میزان خونریزیم کم شده منم حدود سه روز خونریزی دارم 

بدون درد و لکه بینی 

ک روز دوم بیشتره و روز سوم هم خیلی کم میشه 

دکتر گفت احتمالا ذخیرت داره کم میشه 

اما کلا بهتره ب این چیزا فکر نکنی و با امید و توکل بخدا ادامه بدی من دیدم خانومای سن بالاهم باردار شدن چون اگه خدا بخواد هیچ چیز غیرممکنی وجود نداره

و سعی کن چیزایی ک برای رحمت خوبه استفاده کنی 

مثلا توی این دوران حموم نکن روی جای سرد نشین و دور کمرتو ببند و چیزای گرم بخوراتغافا من دیروز چوب دارچین و زنجبیل هم گرفتم ک تو این دوماه چای خالی نخورم 

حالا دنبال ماساژ رحم و تخمدان تو درمانگاه استاد خیراندیش یا روازاده هستم 

عسل رو توی سیاه دونه ریختم چندبار تو روز میخورم 

صورتم جوش زده ولی اجبارا تحمل میکنم 

والله يك دوستي ورزشكار حرفه اي هستن بهم توصيه كرد گفت گردش خون رو بهبود ميده   https://www.tal ...

کاش مطمن بشی با داروهای دیگت تداخل نداشته باشه 

ی نفر میگف همین ویتامین ای هم غلظت خون رو کم میکنه نمیدونم چقدر حرفش درسته 

من برم دکتر حتما ازش میپرسم 

والله يك دوستي ورزشكار حرفه اي هستن بهم توصيه كرد گفت گردش خون رو بهبود ميده   https://www.tal ...

ی چیزدیگه این قرص سیستم ایمنی رو خیلی بالا میبره 

توی پروسه انتقال آیا خوردنش مشکلی ایجاد نمیکنه حتما سوال کن 

کاش مطمن بشی با داروهای دیگت تداخل نداشته باشه  ی نفر میگف همین ویتامین ای هم غلظت خون رو کم م ...

غلظت خون من شديده شايدم واسه همين دكتر غدد ويتامين اي داد چون نمونه گرفت از خونم واسه كار ديگه اي و گفت سريع خونت خشك ميشه  البته آزمايشامم نشون ميده تو فاكتوراي انعقادي مشكل دارم 

والا من دقیقا ارتباط بین خونریزی کم دوران پری رو با ضخامت کم نمی‌دونم ولی منم خیلی وقته ک مدت پری و ...

ممنون از جوابت❤

من دو بار آزمایش ذخیره دادم یه بار 6 بود یه بار 5، البته پلی کیستیک هستم

آخر آبان انتقال دارم برای بار سوم

منم یه اشتباه بزرگی که کردم چندین سال تو دوران پریودی دو سه بار حموم می رفتم سردی مثل دوغو ماست میخوردم نمیدونستم چقدر ضرر داره

ولی چند ماهه اون دو سه روزو سیاه دانه دم میکنم مثل چایی با عسل میخورم، شیره ی انگورم بعضی وقتا میخورم بخاطر گرمیش

گفتم بادکشم بخرم این دو سه هفته فرصتمو استفاده کنم میگن خوبه، همینا که داروخانه ها دارن خوبه به نظرت؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
غلظت خون من شديده شايدم واسه همين دكتر غدد ويتامين اي داد چون نمونه گرفت از خونم واسه كار ديگه اي و ...

آره عزیزم ویتامین ای کلا خوبه واسه‌ی قبل انتقال

سعی کن برنج رو از غذاهات حذف یا کم کنی

مایعات و میوه هایی ک غلظت رو کم میکنن رو مصرف کن 

ولی برنج ماکارونی غلظت رو زیاد میکنن 

ی چیزدیگه این قرص سیستم ایمنی رو خیلی بالا میبره  توی پروسه انتقال آیا خوردنش مشکلی ایجاد نمیک ...

دوزش پايينه خيلي قبل انتقالمم قطعش ميكنم كلا زير سه تا قرص در روز فكر كنم تاثير قابل توجهي نداشته باشه 

ممنون از جوابت❤ من دو بار آزمایش ذخیره دادم یه بار 6 بود یه بار 5، البته پلی کیستیک هستم آخر آبان ...

شادن جان  من تا حالا بادکش نکردم ولی مطمنا خود فروشنده میتونه بهت کمک کنه 

خداروشکر ک ذخیرت عالیه پس نگران کم شدن ذخیرت نباش شرایط همه ک ی جور نیست 

آره بخدا من خودم يادمه اصلا توی اون دوران میرفتم حموم ک پریودم زودتر تموم بشه و چقدر چیزای ترش میخوردم 

حالا بهرحال اون دوران گذشته بهتره الان کارهای درست رو انجام بدیم 

ماساژ رحم و تخمدان  و یا ورزش پیاده روی می‌تونه هم رو غلظت خون تاثیر مثبت بزاره و بطبع گردش خون رو بیشتر کنه

والله يك دوستي ورزشكار حرفه اي هستن بهم توصيه كرد گفت گردش خون رو بهبود ميده   http://www.tal ...

دکتر من برای قبل انتقال به من محلولش رو داده بود و پرسیدم چرا گفت خونرسانی به رحم رو بیشتر میکنه. ولی فشار من رو مینداخت دیگه نخوردم