2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046378 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  خانما کسی اینجا هیستروسکپی بدون بیهوشی انجام داده؟؟    دکترم گفته قبل انتقال  جنین برات انجام میدم  ولی بدون بیهوشی  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
سلام دوستان. داشتم کارهام رو میکردم که تخمک اهدایی بگیرم و برم ای وی اف که تو آزمایش مشخص شد تیرویید ...

نگران نباش تيروييد سريع خوب ميشه شنيدم قرصشو بايد ناشتا بخوري تا بيشتر اثر كنه، اين موضوع رو از زينبي و بقيه دوستان بپرس، ميشه شما بگي اهدايي رو از كجا پيدا كردي؟

...
نه من ۹ هفته باردارم کمر درد نداشتم بعد اینکه لپ تاپ برداشتم درد گرفت

نگران نباش عزیزم چیزی نیست ولی تو بارداری چیز سنگین بلند نکن همکارای ما که طبیعی هم باردار شده بودن لپتاپ هاشونو دست نمیزدن همون شرکت میذاشتن میگفتن سنگینه بهمون فشار میاد دیگه ماها باید بیشتر هم احتیاط کنیم

فدات عزيزم مرررررسي❤️❤️  از كجا فهميدي 🙈🤣

خداروشکر لیانا جوون...به به جنست جور شد..هم دخملی هم.گل پسری.😍😍خداحفظشون کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنووووون عزيزم انشاالله خودت مامان دوقلوها بشي زود زود 🤲🏻❤️🤲🏻

انشاالله، چه دعای قشنگی برام کردی مرسی😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خوبین دوستان؟ من امروز رفتم رویان.همه ی اونایی که شنبه باهم پانکچر شدن انتقال داشتن .یکیشون که ...

واي خداروشكر، دلارام يعني تهران واقعا فرق ميكنه كارش با شهرستان؟ اين قضيه برا من خعععلي حياطيه چون تو شهرستان اهدايي پيشنهاد دادن گفتن جنيناتون ضعيفه، عاخه نميفهمم چرا😭 ميگي چه طور شد تهران؟ يعني سيستم جنين شناسي جايي با جاي ديگه فرق داره؟؟ عاخه من زنگ زدم ابن سينا اين سوالو پرسيدم گفتن نه همه جا همونه😭

...
سلام محیا جان ...خوبی عزیزم؟درچه حالی؟خیلی به یادت بودم این روزها🌹🌹

سلام ساااارا جووون خيلي مباركه چشمت روشن، التماس دعا

من هيچي داغونم😭 فعلا گفتم ديگه اواخر فروردين پانكچر شدم فرتي نرم باز پانكچر بهونه كردم اقدام طبيعي داشتم ك زهي خيال باطل😂به من نيومده همچين دلخوشيايي در شان ما نيست😭 خلاصه حالا روز از نو نميدونم كدوم گوري برم

رويان؟ پورمطرود؟ نصر؟ ابن سينا؟

...
رویان برم ویزیت متخصص خون؟

دلارام جون سيكلت بلند بود؟ با چي شروع شد كلا داروهات واسه ميكرو؟ واي من گيج شدم نميدونم كجا بايد برم كدوم مركز و چ بايد كنم؟ شهرستان ك اب پاكي ريختن رو دستم خدافظي كردن گفتن ديگخ نيا مگر اينكه اهدايي قبول كني😭 منم گفتم كلا نميخواستم بيام مركز خراب شده تون

...