2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

بچه ها من امروز رفتم دکتر ب دکترم گفتم روز پنجم پریدم وتعطیل بوده نتونستم بیام وسر خود طبق ماه قبل دارو خوردم گفت افرین خوردی گفت ادامه بده الان آندومتر تری لاین ضعیف داری بنظرتو بجز استرادیول چی بخورم برا ضخامت واینا شاید هفته دیگه انتقال داشته باشم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز رفتم دکتر ب دکترم گفتم روز پنجم پریدم وتعطیل بوده نتونستم بیام وسر خود طبق ماه قبل د ...

به سلامتی انشاالله

من شنیدم لوبیا سبز خیلی برای ضخامت خوبه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه هاا تورخدا میشه کمکم کنین ۷روز انتقالمه هیچ لک لانه گزینی ندیدم فقط از اولین روز دل درد دار ...

وای چقدر  استرس  داری  منم روز  ششم  و هیچ  علائمی ندارم

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام شبتون بخیر دوستان .منفی شد .اصلا حالم خوب نیست 

وااااااااااااای نگو اخه مگه بی بی چک مثبت نداشتی 😭😭😭😭تکلیف منم فردا معلوم میشه از خدا میخوام با بارداری طبیعی خیلی زود دلت رو اروم کنه دوستم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
تنهایی نمیتونم بخورم با استامبولی خوبه؟؟؟

من بعد انتقال با آب پای مرغ که توش رب نمک آبلیمو و سیب زمینی بود میخوردم لوبیا سبز رو

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بچه ها من امروز رفتم دکتر ب دکترم گفتم روز پنجم پریدم وتعطیل بوده نتونستم بیام وسر خود طبق ماه قبل د ...

برای ضخامت بهترین چیز پیاده روی تا روز انتقال 

لوبیا سبز و گوجه ضخامت رو بالا میبره زیاد بخور

سلام شبتون بخیر دوستان .منفی شد .اصلا حالم خوب نیست 

خیلی  ناراحت شدیم  حالتو  همه  ما تجربه  کردیم  و درک  میکنیم  خیلی سخت  😔  اکر جنین  داری دوباره  تلاش  کن و البته  یه مدت  استراحت  کن 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊