2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
شما هنوز آی یو آی نکردی انشأالله که مثبتی فقط باید خدا بخواد 

فدات عزیزم نه امروز نهم سیکلم بود که سونو شدم و دوباره دارو گرفتم تا روز یازدهمم بقیه اشم که دیگه نمی دونم توکل بخدا ...انشالله مامان شدن همه ی منتظرای تاپیکمون ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برام آره منم نظر خودم همینه اما دکترم کارخودشو می کنه و هیچکاری از دست من ب ...

ان شاالله که آی یو آی نتیجه بگیری خلاص شی، خیلیا بودن از آی یو آی نتیجه گرفتن. دیگه راهی که باید رفت شانست امتحان کن

گلم منم دوبار آی یو آی کردم ،فکر کنم 3 تا سینال ایرانی بهم دادن یه دونه هم hcg که من هر دوبا 5 تا تخ ...

عزیزم به من ماه اول 8 تا سیینال دادن ماه دوم و سوم بیشتر دادن برای ای یو ای...اما خب باز با این 6 ...7 تا فولی هم یه دونه باردار نشدم😪😪چه برسه چند قلو😪

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزیزم طبیعیه....من سه بار ای یو ای کردم حدود 6 تا 7 فولی داشتم.....باید همینقدر باشه فقط ضخامتت ...

وای مریم جون خدا خیرت بده اومدی خیالمو راحت کردی بابت تعداد فولیا...اتفاقا برای ضخامت آندو به مشاور دکتر (همون ماما)گفتم که کم نیس پس چرا دکتر دارو نداد گفت با همون هورمون تراپی یعنی همون آمپولای HMG که دوباره از امروز برام تجویز کرد حتما ضخامت آندو به حد کافی میرسه وگرنه حتما دکتر دارو میداد ! خودمم جرات نکردم دیگه به دکتر بگم آخه تا حرف میزنم دکتر میگه تو استرسی هستی و ریلکس باش و اینا ...

ان شاالله که آی یو آی نتیجه بگیری خلاص شی، خیلیا بودن از آی یو آی نتیجه گرفتن. دیگه راهی که باید رفت ...

فدات قربونت برم مرسی برای انرژیه خوبت انشالله مامان شدن هممون خیلییییییییی خیلیییییی زوووووود آمین😍

سلام شبتون بخیر دوستان .منفی شد .اصلا حالم خوب نیست 

سلام عزیزم، چقدر بد خیلی ناراحت شدم😔😔😔

بی بی چکت مثبت شده بود؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم به من ماه اول 8 تا سیینال دادن ماه دوم و سوم بیشتر دادن برای ای یو ای...اما خب باز با این 6 .. ...

منم دوبار انجام دادم بعد رفتم پیش دکتر گفت خیلی شرایطتت خوب بوده و اسپرم شوهرت بعد شستشو 40 میلیون شده و خودت هم پنج تا فولی عالی داری ، گفتم خوب با این تفاسیر چرا نشده؟! فقط یک کلمه، شانست نزده قسمت نبوده! دکترا هم زیاد حرفی واسه گفتن ندارن کارشون را میکنن! ولی اینطوری با ای یو ای هم الکی وقت و پول تلف میشه. البته کسایی هم بودن به این روش باردار شدن مثلا یکی از اشناها 7 بار انتقال داد ولی آخر سر هم با ای یو ای باردار شد