2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
برای اینکه حموم نباید رفت

حموم اشکال نداره فقط مدتش کوتاه باشه واز آب ولرم باید استفاده کرد(آب گرم خوب نیست)، مرکزی که من میرم اینجوری بهمون گفتن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرتیل پلاس رو که از خرداد میخورد.اومدیم تهران اول یه سر رفتیم پیش دکتر امیر جنتی که دوستان خیلی تعری ...

شما جدیداً یزد رفتید؟

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنون زينب جون پس به دقيق بودنو اينا ربطي نداره ؟

نه الزاما

به محل کار پزشک بستگی داره 

مثلا یک پزشک حاذق ممکنه هم تو مجموعه دولتی باشه با تعرفه دولتی، ممکنه همون آدم تو مجموعه خصوصی باشه با تعرفه خصوصی 

یک هفته برا چی؟متوجه نشدم

منم رویان  میرم  انتقال  دوم  که  الان  ۶ روز گذشته   اونجا انجام  دادن  گفتن  روال  عادی زندگی  

ولی من  هم دو هفته  مرخصی  گرفتم  هم‌میگن  آب داغ  و حموم  زیاد خوب نیست  دیگه  این همه  خرج  کردیم  نمیخوام  اشتباه  پیش بیاد  ☹

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
این قرصارو کی برا همسرتون تجویز کرد؟وقتی برا سونوگرافیا میرفتین یا نزدیک پانکچر؟

دکتر صدیقی اورولوژیست برای همسرم تجویز کرد تو همون ویزیت های عادی مردان سه سال پیش که برای iui رفتیم

که گفتیم این مشکل هست 

برای پانکچر هم آخرین ویزیت مردان که.رفت همسرم فقط پرسید همون قرصا اوکی هست، که دکتر هم دوباره دستورات سه سال قبل رو داد

سلام بجه ها. خوبین؟ من بجه بودم ابله مرغون گرفتم، حالا بچه همکارم ابله مرغون گرفته. اگه من حامله شم ...

عزیزم اصلا جای نگرانی نیست تو دو هفته اول بعد از انتقال 

ولی بعد از این بیشتر دقت کن

هر چند بقیه رعایت نمیکنن😐😐😐😐

سلام بجه ها. خوبین؟ من بجه بودم ابله مرغون گرفتم، حالا بچه همکارم ابله مرغون گرفته. اگه من حامله شم ...

اگه خیلی حساسی تیتر انتی بادی ابله مرغان رو چک کن

اگه بالا باشه جای نگرانی نیس

اگه تو بچگی گرفته باشی تیترت بالاس

شما جدیداً یزد رفتید؟

جدیدا که نه .تیر ماه بعد از میکروی ناموفق رفتیم.اونجا ویزیت شدیم اما خییلی شلوغ و بی نظم بود دیگه قرار بود بیام تهران و بعد ببینیم کدوم مرکز برامون بهتره که دیگه رویان رو انتخاب کردیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.