2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

دوستان كسي سونو نسل اميد رفته خوبه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بجه ها. خوبین؟ من بجه بودم ابله مرغون گرفتم، حالا بچه همکارم ابله مرغون گرفته. اگه من حامله شم ...

سلام عزیزم، نه دیگه آنتی بادیش تو بدنتون هست

من یادم نمیومد گرفتم یا نه رفتم آزمایش فهمیدم گرفتم😊

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، نه دیگه آنتی بادیش تو بدنتون هست من یادم نمیومد گرفتم یا نه رفتم آزمایش فهمیدم گرفتم😊

مرسی 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
فرتیل پلاس رو که از خرداد میخورد.اومدیم تهران اول یه سر رفتیم پیش دکتر امیر جنتی که دوستان خیلی تعری ...

یعنی دکتر سجادی فقط اسید فولیک نوشت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بجه ها. خوبین؟ من بجه بودم ابله مرغون گرفتم، حالا بچه همکارم ابله مرغون گرفته. اگه من حامله شم ...

عزیزم‌‌  چرا  اشکال  نداره  خیلی هم  خطرناک  اگر  خودت گرفتی  ولی بچه که نگرفته  و مامانم ‌میگفت  دور از جون  باعث کوری  بچه در  رحم  میشه  اصلا  سمتشون  نرووو

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
آره

بهش گفته بودین که داروهای دیگه هم مصرف میکنه؟یا اینکه نظرش این بود که فقط فولیک اسید بخوره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم، نه دیگه آنتی بادیش تو بدنتون هست من یادم نمیومد گرفتم یا نه رفتم آزمایش فهمیدم گرفتم😊

فکر کنم اگه باردار باشه واسه بچه خطرناک باشه.حتی اگه خودش ایمن باشه.البته من مطمئن نیستم.حتما زینبی بهتر میدونه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم‌‌  چرا  اشکال  نداره  خیلی هم  خطرناک  اگر  خودت گرفتی  ...

حتی من یبارر شنیدم بچه تو شکم مامانش آبله گرفته دکتر ختم بارداری داده.بچه مرده اومد بیرون

فکر کنم اگه باردار باشه واسه بچه خطرناک باشه.حتی اگه خودش ایمن باشه.البته من مطمئن نیستم.حتما زینبی ...

نمیدونم والا، پس چرا میگن اگه نگرفتین قبل بارداری حتما واکسنشو بزنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش گفته بودین که داروهای دیگه هم مصرف میکنه؟یا اینکه نظرش این بود که فقط فولیک اسید بخوره؟

نه نگفتیم😁😁😁 حالا فردا شوهرم میخاد بره باهاش ویزیت بشه و بهش بگه 

شما که میگید خطر داره پس چرا میگن قبل از بارداری حتما واکسنشو بزنید؟ هم آبله هم سرخجه

اگه جنین بخواد بگیره دیگه چه واکسنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40