2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
انگار اینجا منو اصلا نمیبینید فقط جواب دوستاتونو میدین😐 خوبه همه آی وی افو میکرو هستید فک کردم جای ...

سلام من وارد سیکل میکرو شدم ولی هنوز به مرحله داروهای اصلی و پانکچر و انتقال نرسیدم و خودمم اطلاع دقیقی ندارم البته بنا به مشکل هر شخصی داروها و موارد درمان و متعاقبا هزینه ها فرق داره، تا اینجا که هزینه عکس رنگی، سونوهای بسیار واژینال، پاپ اسمیر،  داروها، آزمایش کلی، آزمایش اسپرم و....  انجام دادیم

ببین بستگی به مرکزی داره که میخواد بره، دولتی یا خصوصی من بیمارستان دولتی میرم طرح تخفیفی دارن برای ...

عزيزم مراكز دولتي خيلي دير وقت ميدن يا نه زود به مرحله پانكچر و انتقال ميرسيم؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم بالایی مارک لاوین رز هس بعد یکی دو ساعت اینطوری شده پایینی مارک مدیکور 30 ثانیه انداخت ال ...

مباركت باشه خانمي ، اين بيبي چكها كه حتما مثبته ، ياد خودم افتادم كه زود بيبي چك زده بودم روز ٩ انتقال بود و بعد از نيم ساعت رفتم ديدم مثبته من هم به هيچ كس نگفتم ، صبحش كه همسرم رفت سر كار رفتم آزمايش دادم كه بتام مشكوك بود ولي ديگه فهميدم حتما يك خبرايي هست و هر روز تا روز آزمايش بيبي چك ميگذاشتم و از ديدنش لذت ميبردم ، اصلا باورم نميشه زمان اين قدر زود گذشت و الان اون دخترك خوشگل من ١٩ ماهش شده و خدا يك فرشته ديگه هم بهم داده .

هر كدوم از شما دوستان كه مثبت ميشيد از ته دلم خوشحال ميشم و از خدا براي همه اين حس قشنگ رو آرزو ميكنم .

من بگو از روزی که بی بی مثبت نشون داد به هر روشی رفتم که همسرم راضی کنم زودتر از موعد برم آزمایش مگه ...

عزيزم براي شما هم مبارك باشه ، خيلي خيلي گواراي وجودتون اين حس قشنگ .

ان شا الله قسمت همه دوستان بشه .

عزيزم مراكز دولتي خيلي دير وقت ميدن يا نه زود به مرحله پانكچر و انتقال ميرسيم؟

راستش من اول خواستم از بیمارستان وقت ویزیت بگیرم برای بار اول، بهم نوبت دوماه بعدشو دادن بعد منشیه گفت اگه میخوای زود کارت راه بیفته برو مطب، منم رفتم مطب دکتری که مد نظرم بود سریع کارم راه افتاد یعنی سونو و داروهارو از مطب میگرفتم برای پانکچرم دکتر نامه میداد میرفتم بیمارستان همون روز خودش برام انجام میداد(یجوری برنامه ریزی میکرد که هردو پانکچرمو خودش برام انجام داد) ولی خب من تکلیفم روشن بودا لاپاروسکوپی ام کرده بودم هر دولولم بسته بود تنها راه باقی مونده همین میکرو بود منظورم اینه قبلش عکس یا آزمایش خاصی ازم نخواستن دیگه مستقیم رفت سر اصل مطلب

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم. من از خوزستان هستم و اهواز کلینیک خصوصی انتقال انجام دادم .انتقال اولم هست جنیناهم بلاس ...

عزیزم پیشاپیش مبارک باشه، انشاالله که آزمایشتم مثبت میشه❤

منم قراره آبان انتقال بدم جنینام هشت سلولی a هستن دکترم گفت بلاست انتقال بدم، حالا استرس دارم از بین نرن

شما چندتا جنینتونو رشد دادن؟ چندتاش بلاست شد؟ من تو هر بسته سه تا دارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
جدی ۸ تومن؟ من خیلی بیشتر شنیدم هزینه هاشو در حد ۲۰ تومن.. دوستم ابن سینا میره گفتن ۳تا۴ میلیون ولی ...

نه بابا ، ابن سینا خیلی بیشتر میشه.

من پارسال انجام دادم شد ۸ تومن.تازه من خیلی دارو نداشتم ، چون خودم مشکلی نداشتم.

اما امسال فک کنم ده تومنی باشه حداقل.چون همه چیز گرون شده‌

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انگار اینجا منو اصلا نمیبینید فقط جواب دوستاتونو میدین😐 خوبه همه آی وی افو میکرو هستید فک کردم جای ...

عزیزم هزینه ها بین ۸ تا ۱۵ میلیون متغیره.بستگی به مشکلتون و اینکه چه داروهایی باید استفاده کنید و آیا عملی مثل هیسترو یا لاپرا برای خانم و تسه برای آقا نیاز هست یا نه .ویزیت پزشک و سونوگرافی و رفت و آمد و... متغیره.ولی یسری از مراکز دولتی هستند که میکرو اونجا خیلی ارزونتر در میاد و ممکن اگر برای بچه ی اول باشه حتی حدود ۵ میلیون بشه.اما من نمیشناسم که کجاهاست.حالا دوستان میاند بیشتر راهنماییت می کنند.

مرکز ناباروری دولتی تو شهرقم تقریبا باهمه دارو و سونو میشه ۴تومن برای بچه اول فکرکنم نصف پول روهم پس بدن،من تعریفشم خیلی شنیدم که خیلیا جواب گرفتن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
منم.نزدم دکترم قبول نداشت این امپولو...اره دیگه ب امید خدا 34هفته ب بعد ریه تکمیله ..عزیزم.تو خارش ب ...

چرا کل شکمم میخاره . من بخاطریکه همش فقط رو سمت چپ میخوابم پشتم خیلییی درد میکنه و زخم شده نمیدونم چ بکنم خیلی درد داره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره سارا گلی بارداره به احتمال 99 درصد دو قلو😉

وای خدا رو شکر خدا رو شکر.انشالله سلامت بغلش بگیره.انشالله قسمت همه منتظرا و خصوصا خودت عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نهههههه. میخوام مربا درست کنم میخوام بدونم توش هل بریزم یا نه     تو خوبی عزیزم؟نی نی خ ...

قربونت برم ما هم خوبیم پس ب فال نیک بگیر انشالله خیلی زود باردار میشی عزیزم بخدا نمیدونی یهو از فکرش چقد خوشحال شدم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون . فعلا ک خوبه . هر شب نوار قلب دارم و هفته ای ی بار سونو داپلر . آب دور بچم کمه خیلیییی نگرانم ...

خودت میخوای سز بشی؟عزیزم چنده آب دور بچت؟نگران نباش انشالله ک چیزی نیس

سلام خانمی.الان تیکرت را دیدم.خیلی خوشحال شدم.با میکرو باردار شدی؟

سلام عزیزم مرسی فدات شم انشالله قسمت خودت.ن گلم طبیعی

کیا بیمارستان دولتی تو تهران ای وی اف کردن لطفا بیاین

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین