2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
بی بی چک نزدی؟؟؟؟؟

ببین عزیزم بالایی مارک لاوین رز هس بعد یکی دو ساعت اینطوری شده پایینی مارک مدیکور 30 ثانیه انداخت الان واقعا نمیدونم درسته یا نه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عین من 😅😁🤪

بی بی چک های شما هم مثبت شده؟ چه مارکی زدین بعد چند دقیقه افتاد خط t؟ روز چند بی بی زدی من روز 12زدم البته جنین هام بلاس بودن اما واقعا نمیدونم اعتماد کنم یا نه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم بالایی مارک لاوین رز هس بعد یکی دو ساعت اینطوری شده پایینی مارک مدیکور 30 ثانیه انداخت ال ...

وای عزیزم مباااارکه، خیالت راحت مامان شدی، برای منم دعا کنیاااا❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بی بی چک های شما هم مثبت شده؟ چه مارکی زدین بعد چند دقیقه افتاد خط t؟ روز چند بی بی زدی من روز 12زدم ...

خب منم روز دوازده بی بی استفاده کردم و بعد از یک ساعت خط انداخت کم رنگ. به همسرم چیزی نگفتم ..جنین های منم بلاست بود ..به هیچکی نگفتم‌بی بی استفاده کردم‌فقط اینجا گفتم چون دیدم مورد شما عین من هست ..فردا هم‌اول صبح میرم‌آزمایش. انشاالله هر دوتامون باخبرای خوبی بیایم 🤗🤗😍😍

هرچی به انتقال نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه دفه اول  کاملا بیخیال بودم بخودم میگفتم دفه اوله شد ...

تارا جان خیلی دعاگوت هستیم انشاللله اینبار به سلامتی مثبت میشی و تا اخرش به سلامتی و شادی برات میگذره عزیزم🌷🌷🌷🌷انشاللله کی انتقالت؟؟💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خب منم روز دوازده بی بی استفاده کردم و بعد از یک ساعت خط انداخت کم رنگ. به همسرم چیزی نگفتم ..جنین ه ...

انشاءالله که با بتای تپل بیای منم امیدوار بشم چون شوهر من گیر داده روز موعد آزمایش سه شنبه هس چرا زود میری 😩😩راستی کدوم مارک بی بی زدی نمیدونم چرا نمیتونم به بی بی ها اعتماد کنم 😅

سلام دوستان..

بیزحمت یه لطفی میکنید اگه کسی اینجا میکرو یا آی وی اف انجام داده بگه هزینه و مراحلش چجوریه.. دوستم قصد بارداری داره ولی سرعت اسپرم همسرش خیلی پایینه گفتن باید میکرو کنه ولی نمیتونه خیلی هزینه کنه میترسه بره جلو وسط کار بمونه.. ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید اینجا بگید تا یه کمکی هم به این بنده خدا بشه..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
ممنون . فعلا ک خوبه . هر شب نوار قلب دارم و هفته ای ی بار سونو داپلر . آب دور بچم کمه خیلیییی نگرانم ...

زین جان چند هفتته؟ نگران نباش بسپر به خدای مهربون انشاللله خودش حافظش💛💛💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وای عزیزم مباااارکه، خیالت راحت مامان شدی، برای منم دعا کنیاااا❤❤❤

انشاءالله که این بی بی چک ها درس باشه مگه میشه دوستام رو دعا نکنم کلی برای دوستانی که مثل خودم چندین ساله منتظرن دعا میکنم خدا کنه آزمایشم مثبت بشه

انشاءالله که این بی بی چک ها درس باشه مگه میشه دوستام رو دعا نکنم کلی برای دوستانی که مثل خودم چندین ...

انشاالله، دیگه دوتا بی بی چک مارک مختلف اشتباه نشون نمیده که

قربونت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...