2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046685 بازدید | 684536 پست

سلام به همه ایشالا منم فردا برم کارام جور بشه وارد سیکل بشم 

حالاهمسرم گفت صبح میرم بیمارستان نیکان ببینه خانم دکتر و پیدا می کنه بهش بگه ایاشلا پیدا کنه فوقش بگه برو پیش فلان دکتر شوهر منم خیالش راحت بشه

شوهرم میگه باید دکنر خودت باشه یه دکتر دیگه باشه هیچ مسولیتی نداره میگم چرا بابا اونجا مرکز این کاراست همشون مسئولن وای که همش شختگیری مس کنه اینم دیوونم کرده والا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال.من میتونم الان مثل همیشه پیاده روی؟ البته پیاده روی نیست فقط میخوام با شوهرم برم بیرون یه چیزایی لازم داریم بخریم.میتونم؟ آخه صبح به ما گفتن زیاد راه نرین بشینین تا حالتون بد نشه.حالا نمیدونم این برا همون موقع بود یا الانم باید رعایت کنیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

ای جااااانم ،خدا رو شکر عزیزم،چقدر خوشحال شدم برات،انشالله که همه اون یازده تا جنین میشن و خیلی زود مامان میشی 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یه سوال.من میتونم الان مثل همیشه پیاده روی؟ البته پیاده روی نیست فقط میخوام با شوهرم برم بیرون یه چی ...

گلم فکر کنم زیاد راه نرین را واسه این گفتن که تازه از بیهوشی بلند شده بودی وگرنه بیرون رفتن که منعی نداره، فقط پانکچر شدی

گلم فکر کنم زیاد راه نرین را واسه این گفتن که تازه از بیهوشی بلند شده بودی وگرنه بیرون رفتن که منعی ...

خودمم همینو میگم.شوهرم گیر داده بپرس از دوستات.شاید واقعا خوب نباشه.بازم ممنون🌷🌷

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

به نظرتون‌داروخونه ای هست که فرتیل سی ام رو باز داشته باشه؟ اخه من اگه خدا بخواد چند روز بیشتر تا انتقالم نمونده ولی فرتیلم داره تموم‌میشه و‌دکتر هم گفته تا روز انتقال ادامه بده، قیمتش هم زیاده نمی تونم هزینه کنم و بعدم مصرف نشه

سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

سلام عزيزم ، به سلامتي مبارك باشه خانمي ، دردات كم ميشه به زودي و لذت وجود پسرت رو هم ميچشي حتما .

كاش همين روزها نگين جون هم بياد از خبر زايمانش بهمون بگه من خيلي به فكرشم .

@negin69    

سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

خيلي خيلي برات خوشحال شدم دلارام جون ، مطمئنم كه يك عالمه جنين خوب هم برات تشكيل ميشه و با همين اولين انتقال مامان ميشي .

منتظر خبرهاي خوشت هستيم عزيزم .

عزیزم مجدد خیلی خیلی بهت تبریک میگم تولده فرشته نازتو😍😍😍😍 خدا رو شکر اون همه زحمت نتیجه داد من ...

ممنونم خانمی ان شاالله خودتم به سلامتی پسر گلت رو بغل بگیری.اره بخدا هم خودم هم مامانم اینا انگار راحت شدیم از استرس.وقتی نی نیمو بردن برای تمیز کردن باورم نمیشد

حتی وقتی گذاشتنش روی صورتم که ببوسمش انگار هنگ بودم.ایشالا همتون تجربه میکنین میفهمین چی میگم😍 الان درگیر شیر دادنشیم.سینه مو درست نمیگیره ولی وقتی با شیردوش میدوشم و تو شیشه بهش میدم میخوره😐فسقل بچه میخواد لجبازی کنه😂

اره دقیقا من مثبت شده بودم میگفتم صدا قلبشو که بشنوم باورم میشه ولی هرمرحله که میگذشت من هنوز مات بودم به قول تو.از ته دل ارزو میکنم این حس ناب قسمت همه ی منتظرا شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

سلام عزیزدلم‌خوبی؟تیریک‌میگم بهت گلم.درکت میکنم منم بعد اینکه اثر بی حسی رفت درد شدیدی داشتم ولی یکی دو روز بگذره دردت کمتر میشه.مخصوصا با راه رفتن.ان شاالله خیلی زود دردت کمتر میشه و از وجود گل پسرمون لذت میبری😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بسکه تو نت یه چیزایی مینویسه ادم میترسه...عزیزم این.اخریا استرسم ی خرده زیاد شده باهرچیزی نگران میشم ...

میفهممت گلم.خودم شور استرسو دراورده بودم😁ادم اخراش بیشتر تو فکر میره ولی وقتی بغلش گرفتی همه چی یادت میره.فقط بسپارش به خدا.ان شاالله به موقعش میاد بغلت.اها نت هم نخون چیزی مرده شورشونو ببرن با این اطلاعاتشون😂