2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
سلام.عزیزم...خودت و نی نی خوبین؟اره اخرین.چکاب ک.4شنبه بودم گفت همه چی خوبه ولی من استرسم زیاد شده ا ...

قربونت برم عزیزم.من سز اختیاری هستم نه تاریخ نزد گفت 39 هفته سز میکنم.خب حالا ک همه چی خوبه دیگه چرا استرس؟برا نی نی خوب نیس ها

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

تبریک میگم عزیزم. خیلی عالیه ان شالله همگی میشن جنین های باکیفیت و بزودی خبربارداریتو میدی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

پست شمارو دیدم یاد خودم افتادم وقتی بهم گفتن ۱۱ تا تخمک داری باورم نمیشد.از یازده تا ۶ تا جنین برام تشکیل شد

قربونت برم عزیزم.من سز اختیاری هستم نه تاریخ نزد گفت 39 هفته سز میکنم.خب حالا ک همه چی خوبه دیگه چرا ...

بسلامتی عزیزم پس تو.چندروز بعد من سز میشی انشاءالله

نمدونم  خیلی سعی میکنم اروم باشم..ولی یهو.استرس میگیرم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بسلامتی عزیزم پس تو.چندروز بعد من سز میشی انشاءالله نمدونم  خیلی سعی میکنم اروم باشم..ولی یهو. ...

سلامت باشی.عزیزم خدایی ک تا حالا کمکت کرده از این ب بعدم خودش مراقب تو و نی نی هست پس نگرانی بی مورده چیزی هم ک نمونده ب زایمانت خدا رو شکر همه چیم خوبه.میگم طبق ان تی الان چند هفته ای؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلامت باشی.عزیزم خدایی ک تا حالا کمکت کرده از این ب بعدم خودش مراقب تو و نی نی هست پس نگرانی بی مورد ...

اره توکل ب خدا..  طبق ان تی الان 34هفته و 2روزم. ک با تاریخ انتقالم مثل همه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

تبریک میگم عزیزم انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه انشالله خیلی زود درداتم کم میشه و از وجود گل پسرت نهایت لذتو میبری

اره توکل ب خدا..  طبق ان تی الان 34هفته و 2روزم. ک با تاریخ انتقالم مثل همه

عه خب من الان 34 هفته و 4 روزم فک کنم.میگم تاریخ زایمانت برا  چند هفته س؟

عه خب من الان 34 هفته و 4 روزم فک کنم.میگم تاریخ زایمانت برا  چند هفته س؟

عه پس تو 2روز جلوتری...برا 38هفته و 3روز گذاشته ک میشه26 آبان ب امیدخدا

راستی تو.خارش نداری؟من.چندوقته ب جز شکمم ک خیلی وقته میخاره الان کل بدنم خارش میده.شب ک.میشه دیونه میشم..بسکه میخاره..اکثرا میگن براجنین پسر اینطوریه

عزیزم بستگی به نوع مشکل داره

پیچ داره لوله م ولی بازه

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
عه پس تو 2روز جلوتری...برا 38هفته و 3روز گذاشته ک میشه26 آبان ب امیدخدا راستی تو.خارش نداری؟من.چندو ...

کملود یه انزیمیه ک باعث خارش میشه.ن من خارش ندارم گاهی خیلی کم.

کملود یه انزیمیه ک باعث خارش میشه.ن من خارش ندارم گاهی خیلی کم.

حالا این انزیم چیه ؟بده یا نه؟ انزیمای کبد یکماه پیش ازمایش دادم نرمال بود

حالا این انزیم چیه ؟بده یا نه؟ انزیمای کبد یکماه پیش ازمایش دادم نرمال بود

نمیدونم من خواهرم آخرای بارداریش اینجوری بود دکتر بود یه آنزیم کبدت پایینه دارو داد ولی مصرف نکرد خواهرم.اگه آزمایش خوب بوده پس خدا رو شکر مشکلی نیس فقط اگه خیلی زیاد شد ب دکترت بگو حتما

نمیدونم من خواهرم آخرای بارداریش اینجوری بود دکتر بود یه آنزیم کبدت پایینه دارو داد ولی مصرف نکرد خو ...

ب دکترم گفتم چندروز پیش گفت مشکلی نیس خنکی بخور...ولی خودم.فک.نمکنم ب خنکی مربوط باشه...اگه دیدم.همچنان ادامه داره ب دکتر بگم شاید جدی باشه