2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم

برا همتون دعا کردم ک این لحظه قشنگو احساس کنید

اما شدت دردم اونقد زیاده ک خودم لذتی از وجود بچم نبردم

سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

مبارکه عزیزم.انشاالله همیشه سلامت باشید و دردات خیلی زود خوب بشه

نه با ال دی نداده،فقط همین آمپول رو امشب دارم،یکشنبه پانکچرمه. راستی شما راجع به عوارض این آمپول چی ...

نه دیگه گلم سراغ اونا نرو چون برای همه اتفاق نمی افته

ان شاالله مامان که شدی، بعد زایمان با ورزش منظم تمام اثرات احتمالی بد هم پاک میشه

حدس زدم برا آزادسازی تخمک باشه،عزیزم در مورد عوارض آمپول میدونی؟؟؟؟

گلم اصلا به عوارض فکر نکن، چون متخصص زنان بر اساس شرایط ما بهمون داده و اگر دارویی خیلی خطرناک باشه فقط تو بیمارستان و تحت مانیتورینگ به مدت محدود به بیمار داده میشه و گرنه قطعا اون جوری نیست که نگران بشی

مرسی از راهنمائیت😍😍فقط شما خودت میگی کدوم مرکز و دکتر بهتره. خیلی سختمه بخوام بیام اونجا برای تحقی ...

قربونت عزیزم

ببین گلم اگر من نوعی با یه دکتر و مرکز راحت بودم یه کم برام سخته به کسی دیگه توصیه کنم، چون میترسم نتونه مثل من ارتباط بر قرار کنه و اون وقت عذاب وجدان شدید میاد سراغم

ولی با توجه به چیزایی که میدونم اگر کسی وسط راه باشه و مثلا شک کنه روش درمانش غلطه در صورتی که ببینم واقعا درست بود روش دکتر حتما بهش اطمینان میدم

یا اگر ندونم میگم نمیدونم

گاهی هم به ندرت موارد تابلو اشتباه هست که میگم

گلم فقط اینو بدون ارتباط خوب گرفتن خیلی مهم هست، ولی اگر نتونی ارتباط بگیری دائم شک میکنی و استرس میاد سراغت که اصلا خوب نيست 

بالاخره مدت طولانی باید با یه دکتر یا یه جا تعامل بر قرار کنی، پس باید معایب و مزایای هر جایی رو از دیدگاه خودت بررسی کنی

از صمیم قلب برای شما و بقیه دوستان منتظر دعا میکنم زودتر مامان بشین و از این روزهای سخت فقط یه خاطره نصفه نیمه بیشتر نمونه 

بچه ها من دیروز انتقال جنین داشتم اولا که مثانم کامل پر نبود دکتر گفت تو سونو هیچی نمیبینم  ث ...

سلام عزیزم 

اصلا نگران حرکت سر نباش گلم

در مورد انتقال هم اگر طبق اندازه گیری قبلی در کنار سونو امروز باشه جای نگرانی نیست 

کاتتر انتقال جنین بعد از مرحله انتقال دوباره زیر میکروسکوپ چک میشه تا ببینن جنين ها منتقل شده باشه کامل، اصلا جزء روتین هست خیالت راحت

سلام بچه ها به یاد همتون بودم دیشب و امروز صبح توی اتاق عمل نی نی کوچولوی من با وزن سه کیلو امروز ص ...

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم انشالله خوش قدم باشه

خدا رو شکر ک دخترت الان در کنارته انشالله همیشه کنار هم سلامت باشین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم..اخر کاریا ترشحاتت زیاد بود یامعمولی؟من چندوقته ترشحاتم زیاد شده معذرت میخام غلیظو کرم رنگ..ب ...

سلام نفسی جون خوبی عزیزم؟بسلامتی چیزی نمونده تا بغل گرفتن گل پسرت انشالله سلامت بغلش بگیری.عزیزم برا منم ترشحات زیاد شده نگران نباش نی نی هم چون دیگه جا برا وول خوردن نداره خودشو سفت میکنه همینکه ضربان قلبش تو چکاپ ها خوب باشه دیگه نگرانی نیس.نی نی هم اگا بخواد دنیا بیاد نشونه هایی داره ک متوجه میشی مثل انقباضای منظم و لکه بینی و آبریزش و این چیزا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مبارکه عزیزم. سز اورژانسی برا چ ؟؟ چن هفته بودی ؟

سلام عزیزم خوبی؟چ خبر نی نی خوبه؟عزیزم شما میخوای طبیعی زایمان کنی یا سز؟

شما دوبار قبل و کجا انتقال دادی ازمایش واینا دادی نگفتن چرا نگرفته؟

من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه

والا دکترم میگفت بخاطر کیفیت جنینات بوده، جنینام سریه قبل گرید ab بودن توی مرکز میگفتن خوبه ولی دکترم میگفت مشکلی نداری بخاطر جنینات بوده دیگه نمیدونم

آخه من پارسال لاپاراسکوپی کردم بخاطر لوله هام که بسته بودنو باز نشدن، همون موقع دکتر از بافت رحمم نمونه برداری کرده بود که بهش میگن کورتاژ تشخیصی، اونجا گفتن رحمم مشکلی نداره

حالا خدا میدونه چرا نگرفتن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...