2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
عزیزم پیاده روی کن بیرون ، نفس عمیق بکش، اگر اهل دعا و قرانی بخون یا با فیلم سرت گرم کن، یا با یکی ص ...

من فقط یه روز مونده به آزمایشم کلی امیدوار بودم از وقتی همه علایم یهو رفت بدجوری ترسیدم انگار به آخر دنیا رسیدم همه ی امیدم این شب عزیز هس کلی قرآن خوندم هر روز فقط دعا میخونم و قرآن همه ی امیدم به خداست

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
من فقط یه روز مونده به آزمایشم کلی امیدوار بودم از وقتی همه علایم یهو رفت بدجوری ترسیدم انگار به آخر ...

عزیزم چرا بی قراری میکنی آخه حتی کسانی که باردار هم هستن گاهی علایم دارن گاهی نه 

بعدشم من به علایم قبل آزمایش اعتقاد ندارم چون اصل علایم بارداری از هفته شیش شروع ميشه درک نمیکنم که چرا همش از علایم حرف میزنین اونم وقتی که ماها این همه قرص و آمپول میزنیم و عوارض قرص رو تجربه میکنیم و ریز میشیم تو واکنش های بدن فکر میکنیم که علایم بارداری هست 

لطفا آروم باش، جنین های نازت گناه دارن اون همه استرس میدی بهشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بررسی اطلاعات رو‌ میزنی؟ خوب اگر نمیشه ببین می تونی با کدملی بدون ثبت نام لاگین کنی؟

الان میرم چه آمپولایی میدن یکم سرچ کنم در موردش😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من فقط یه روز مونده به آزمایشم کلی امیدوار بودم از وقتی همه علایم یهو رفت بدجوری ترسیدم انگار به آخر ...

والا من که کلی علایم داشتم منفی شدم، خیلیا هم علایم نداشتن مثبت شدن، ان شاالله مامان شدی عزیزم مثبت باش 

دکترم نگف یه ماما جواب داد گف ولی اکثرا میگن پر باشه

واااای زهرااااا جون مامان شدنت مباااااارک خیلی خوشحاال شدم انگار همین دیرووز بود این سوالو پرسیدی

زهرا جون گرید جنینات چی بود؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
مبارکه عزیزم. سز اورژانسی برا چ ؟؟ چن هفته بودی ؟

ممنون گلم.چون اب دور بچه کم بود وگرنه هنوز وقت داشتم برای سز...اب دورش ۴ شده بود و دکترم ختم بارداری داد.گفت هفتت مناسبه برو بستری شو برای سزارین.بچه هم همچنان بریچ بود

۳۷ هفته و ۳ روز با تاریخ انتقال

با تاریخ ان تی ۳۷ هفته و ۶ روز

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@خاکستری     جان آن شاالله به سلامتی فارغ شدی.دخترکوچولوت نامدارباشه .تنش سالم و باعث س ...

ممنونم گلم.سهیلا جون‌توی اتاق عمل به یادت بودم ان شاالله خیلی زود خبر مامان شدنتو بشنوم❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@خاکستری     خاکستری جان تبریک میگم.قدم خانوم کوچولو پراز خیروبرکت باشه🤩.ان شالله بیای ...

ممنونم عزیزدلم ان شاالله مامان شدن همه ی بچه های تاپیک و تک تک منتظرا

سلام شب همگی بخیر شرمنده من خیلی سوال میکنم شکر خدا با شماها میتونم حرف بزن.ممنونم که با حوصله  جوابم رو میدین.من هفته اول چهار ماه بارداری هستم ببخشید که میگمولی بعد از انتقال تا این  نزدیکی نداشتیم  تا هفته آخر سه ماه این هفته دوبار داشتیم ولی سوزش  زیاد  گرفتم طوری تمام قسمت بیرونش قرمز متورم شد هیچ ترشح ندارم خشک  خشکخشک ولی نمیدونم چلا اینقدر سوزش گرفتم البته چند روز پیش آزمایش ادرار دادم گفتن خون داخل اداره بوده باید سنو کلیه آزمایش تکرار  کنی بعضی را هم موقع ادار سوزش  دارم میتونی بخاطر این باشه یت عفونت قارچی دارم 

ممنونم عزیزدلم ان شاالله مامان شدن همه ی بچه های تاپیک و تک تک منتظرا

عزیزم..اخر کاریا ترشحاتت زیاد بود یامعمولی؟من چندوقته ترشحاتم زیاد شده معذرت میخام غلیظو کرم رنگ..ب دکترم گفتم گفت تا خونی نباشه مشکل نیست...امشب دیگه ترشحاتم مثل وقت تخمک.گذاری چسبناک و بقول معروف سفیده تخم مرغی شده..زیاد هم بود ب نسبت قبل...استرس گرفتم ک بدنباشه ی وقت ..😬 چندروزه بس که نی نی هم خودشو سفت میکنه همش میترسم خدای نکرده زایمان زودرس نکنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخه میدونی عزیزم من وقتی iui کرده بودم کلی علایم داشتم یهو همه علایم رفت و منفی شدم ایندفعه هم اینطو ...

ان شالله مثبتی

اگه جنینات بلاست بودن چرا میخای تا یکشنبه بمونی؟؟

امروز فردا میرفتی ازمایشگاه بیمارستانای شبانه روزی آز بتا میدادی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم چرا بی قراری میکنی آخه حتی کسانی که باردار هم هستن گاهی علایم دارن گاهی نه  بعدشم من به ...

ممنونم ازت دوستم انشاءالله به آرزوت برسی با حرف هات الان خیلی اروم شدم انشاءالله یکشنبه خبر میدم اینجا چی شد نتیجه والا همسر من زیاد امیدوار هس چون جنین هم دیگه ندارم وقتی به منفی شدن فکر میکنه خیلی بهم میریزه من بیشتر استرس میگیرم اون موقع ولی توکل به خدا

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
ان شالله مثبتی اگه جنینات بلاست بودن چرا میخای تا یکشنبه بمونی؟؟ امروز فردا میرفتی ازمایشگاه بیمار ...

اره عزیزم سه تا جنین بلاس انتقال داده بودم اخه فردا اربعین هس تعطیله همه جا والا مرکز گفته روز 15 آزمایش بده ولی من طاقت ندارم میخوام 13بدم چون جنین ها بلاس هستن صد در صد دیگه معلوم میشه