2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
بیمارستان شما خصوصیه یا دولتی؟ابن سینا  و رویان چطور؟  من نمیدونم کجا بیام بهتره

گلم تهران تمام این مراکز خوب هستن و امکاناتشون عالیه 

فقط هزینه ها فرق داره و به دنبالش شلوغی و خلوتی 

اگر خیلی حساس هستی یه سفر مخصوص شناسایی این جاها بیا ببین کدوم بهتره از نظر خودت چون خیلی اهمیت داره اعتماد به شیوه درمان 

اگر اعتماد نداشته باشی تو هر مرحله میگی نکنه غلط بود، نکنه نفهمید و... در حالیکه دارن برات درست انجام میدن اقدامات رو

ولی اگر اعتماد داشته باشی راحت تر ادامه میدی و حداقل ذهنت درگیر حواشی نمیشه

یه چیزی گلم هر جا رفتی هیچ وقت نوع دارو تعداد دفعات سونو و... با بیمارهای مشابه مقایسه نکن

اهان لک یعنی خون قهوه ایی که زیاد نیست و روان نمیشه برای پریود باید خون قرمز جریان پیدا کنه تا روز ...

اااا امروز خون روان و قرمز هست ولی دیروز قهوه ای و بسیار کم بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اینکه دکتراتون تاکید دارن برای شروع ivf و شروع آمپول ها روز دو یا سه پری برین مرکز(مطب)، آیا ...

آره گلم روز دوم یا سوم پری سونو میشیم

بر اساس ذخیره و فولیکول های آنترال همون ماه شروع می کنن

@زینبی_بابا     عزیزم به من برا فردا شب آمپول دیفرلین داده.میدونی برای چیه؟؟؟؟

گلم الان پست قبلت رو خوندم دیفرلین برای آزاد سازی تخمک ها استفاده میشه برای سیکل شما

فکر کنم ذخیره بالا داری که دیفرلین داده، منم همینو داده بود

سلام بچه ها من امروز ظهر مرخص شدم خداروشکر حال خودم و نی نی هم خوبه.البته من درد دارم ولی فدای سر نی ...

عزیزم خداروصدهزار مرتبه شکر تبریک میگم و انشاللله سالم و صالح باشه💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام صبحتون بخیر امروز من فک کنم پری شدم مثل همیشه خون روشن و زیاد ولی دیروز بسیار کم و قهوه ای بود ...

نه عزیزم چرا زشت باشه، اگر هر ماه منتظر بمونی پری و تعطیلات و دکتر تو تایم دقیق بیفته کلی وقت از دست میدی

نه عزیزم چرا زشت باشه، اگر هر ماه منتظر بمونی پری و تعطیلات و دکتر تو تایم دقیق بیفته کلی وقت از دست ...

واقعا خیلی بده دکتر فقط ۴شنبه و ۲ شنبه ابن سینا هست عصر روز های زوجم مطبشونن پس ۱شنبه و ۳ شنبه کجان مریضا که پریودشون دست خودشون نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اگه اون خانم نمیگفت اصلا استرس نداشتم 😑😶🤔

عزیزم همون روز تخمک کشی تعداد تخمکا رو بهتون میگن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...