2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

سلام دخترا . من قراره برم که وارد سیکل میکرو بشم . بیمارستان امام اهواز . 

همسرم تعدادش سه ملیون بد مورفولوژی یک و حرکت سه هست . Dfi هم بالاست تو ازمایشش که دکتر گفت بخاطر اضافه وزنشه . 

من قراره هفته دیگه برم دکتر اونجا . قبلا دکترهای خودم گفتن مشکلی ندارم اما عکس رنگی نگرفتم پاپ اسمیر هم نکردم در حد معاینه و سونو و ازمایش بوده . 

من واژینیسم هم دارم و بشدت ترسو هستم ... مراحل سختی در پیش دارم ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین . عکس رنگی رو با بیهوشی میگیرم اما پاپ اسمیر یا معاینه یا چیزای دیگه ... 

کلا پروسش چقد طولانیه ؟

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس نگیر.منم اون موقع درد داشتم نپرسیدم.بعد که رفتم کارشناس توضیحات که داروهامو بنویسه ازش پرسیدم ...

این چیه عزیزم ؟ واسه عکس رنگیه که میگی درد داشتی؟ یا چی؟

استرس نگیر.منم اون موقع درد داشتم نپرسیدم.بعد که رفتم کارشناس توضیحات که داروهامو بنویسه ازش پرسیدم ...

مرسی عزیزم، برای من قبلش داروهارو نوشته بودن و دیگه پیش کارشناس نرفتم این بار که برای اولین سونو رفتم میپرسم

برای آی وی اف عمق رحمو اندازه میگیرن مثلا من درد نداشتم و برام مثل پاپ اسمیر بودش بعضی ها درد دارن،، ...

اوه عمق رحمو چجوری اندازه میگیرن ؟    وای خدای من چه چیزایی باید تحمل کنم ... من واژینیسم دارم اخه 

منم باید میکرواینجکشن کنم اونم حتما عمق رحمو اندازه میکیرن

این چیه عزیزم ؟ واسه عکس رنگیه که میگی درد داشتی؟ یا چی؟

عکس رنگی که خیلی درد داشتم.اما اینی که من گفتم اندازه گیری عمق رحم بود.

آی وی اف و میکرو تقریبا مراحلشون یکیه.فقط تو مرحله لقاح با هم فرق دارن.

بعدش هم قرار نیست چون من درد داشتم شما هم درد داشته باشی.الان من عمق رهم درد داشتم اما تیاراتیام درد نداشته.پس استرس نگیر.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عکس رنگی که خیلی درد داشتم.اما اینی که من گفتم اندازه گیری عمق رحم بود. آی وی اف و میکرو تقریبا مرا ...

اوف خدا کنه هممون مادر بشیم به یه بچه ی سالم این روزا رو براموش کنیم

اه باز وایسمممم تا ماهه بعد برای دادن دارو تخمک مگه نباید از ۳ پری باشه؟

عزیزم شما چرا داری کلا روز رو واسه خودت تلخ میکنی؟ رویان به من گفتن تا روز چهارم هم وقت هست واسه سونو و شروع دارو ها.شما همون یکشنبه برو بهشون بگو زودتر پریود شدی ان شاالله که سونو میشی و داروها رو برات شروع میکنن.

عکس رنگی که خیلی درد داشتم.اما اینی که من گفتم اندازه گیری عمق رحم بود. آی وی اف و میکرو تقریبا مرا ...

من سعی میکنم عکس رنگی رو با بیهوشی برم چون واژینیسم دارم . اما عمق رحم رو نمیدونم چجوریه ...

من سعی میکنم عکس رنگی رو با بیهوشی برم چون واژینیسم دارم . اما عمق رحم رو نمیدونم چجوریه ...

عمق رحم اول یه وسیله هست میزارن تو واژنت که باز باشه بعد یه چیز مثل خط کشی خیلی باریک میکنن تو  عمق رحم رو اندازه میگیرن.برا من یه وسیله دیگه هم استفاده کرد که نمیگم چون انگار شما خیلی میترسی اینطوری ترست بیشتر میشه.ان شاالله برا شما مثل تیاراتیام بدون درده.اینقدر این مسیر سخت هست که همه این دردا واست عادی میشه یه روزی.همه ی ما یه روزی از دیدن آمپول میترسیدیم اما الان طوری شده خودمون آمپولا رو تزریق میکنیم.پس نگران نباش و الکی استرس نگیر.واسه اون مشکلت هم حتما خودشون راه حلی دارن

فعلا  من شما  منتظریم   و سخت  میگذره  😄

برا من سخت نمیگذره ، خیلی خوشحالم دو روز سرکار نرفتم ، تا شنبه هم که تعطیله، اعصابم راحته. راستش بع نظرم  زودم داره میگذره 😂😂 ولی امپولای پروژسترون  یه کم داره اذیتم میکنه. انشالله جفتمون با خبرای خوش بیایم. بار چندمته؟ من بار اولمه، دیگه هم جنین ندارم. پارسال پانکچر شدم ولی طول کشید تا بتونم انتفال بدم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم شما چرا داری کلا روز رو واسه خودت تلخ میکنی؟ رویان به من گفتن تا روز چهارم هم وقت هست واسه سون ...

اخههه این دکتر ذنوبی ۲ شنبه و ۴شنبه ابن سینا هست میشه ۵ پری فلا پد گذتشتم هنوز پری نیومده لک دیدم 

اگه نشم دوشنبه میشه ۴ پری ولی کمر درد شدم خیلی ناراحتم و اعصابم داغونه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
برا منم که عمق رحم رو اندازه گرفتن درد داشت.مثل موقعی که درد پریودی شدید داری و از شدن درد دوتا مسکن ...

دکتر من وقتی واسه پانکچر بیهوش بودم عمق رحم رو اندازه گرفت تو خلاصه عمل نوشت. یعنی دوباره واسه انتقال اندازه میگیرن یا به همین استناد میکنن؟

اه باز وایسمممم تا ماهه بعد برای دادن دارو تخمک مگه نباید از ۳ پری باشه؟

حالا صبر کن شابد امروز پریود نشدی. ولی اگه شدی هم اشکال نداره. میمونه برا ماه بعد. شاید صلاحی توشه 😍

من چندبار انتقالم کنسل شد. ماه پیش هم ، دقیق پریودم رو حساب کرده بودم، و براساسش طوری سفرم رو  برنامه ریزی کردم که اون موقع که میخوام برم دکتر برا دارو و ‌... ، از سفر برگشته باشم. بعد فکر میکنی چی شد؟! پریود عزیزم، ۵ روز  زودتر اومد!!! گفتم خوب حتما صلاحی تو این هست، ماه بعد میرم. این ماه رفتم. شما هم همینو  بگو. 

چیزی که تو این سالهای ناباروری یاد گرفتم اینه:" من هیچ کنترلی روی خیلی از اتفاقای زندگیم ندارم. دست بردارم از محاسبه و کنترل گری."😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین