2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
حتما حتماا میشه خدا کنه منم دوتا بشه 

یه خانومی اونجا بود 4 تا انتقال منفی با جنین گرید a داشت سنشم بالا نبود. اصن اونو دیدم دلم ریخت. فهمیدم گرید جنین خیلی هم موثر نیست تو مثبت بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانومی اونجا بود 4 تا انتقال منفی با جنین گرید a داشت سنشم بالا نبود. اصن اونو دیدم دلم ریخت. فهم ...

ببین این فکرار و نکن فقط مثبت فک کن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم 31 سال که هنوز سنی نیست به خودت تلقین نکن سنم داره بالا میره الان سن بچه دار شدن کلا بالا رفته ...

نه گلم به خاطر هزینه نیست، چون جواب این آزمایش های ایمنی و انعقادی بعد از سه بار انتقال جنین با کیفیت بالا و جواب منفی معنی پیدا میکنه وگرنه قبلش معلوم نیست و ممکنه overtreatment با عوارض برای یه عده زیادی انجام بشه

و البته برای یه عده حتما همون دفعه اول باید انجام بشه

این چیزی بود که هر وقت سرچ میکنم بهش میرسم

سلام بچه ها من برای اولین بار دکتر بهم قرص ال دی داد این ماه خوردم الان سه روزه قرصم تموم شده چرا ...

عزیزم نگران نباش با قرص طول دوره حدود 28 روز میشه 

اگر بوسرلین یا داروی دیگه داشته باشی احتمال طولانی تر شدنش هست

فقط یه چیزی قرصها رو منظم خوردی؟ در طول مدت درمان آنتی بیوتیک نداشتی؟ 

37

پس من چقد امیدوارم!! من ۴۱ سالمه اما نمیدونی چه امیدی دارم،یه وقتایی خسته میشم کم میارم اما به نظر خودم سنم خیلی هم خوبه. ۳۷ سال سنی نیست که

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم