2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم .تواین چندسالی که رفتم دکترهیچوقت نگفتن لاپارا لازمه عکس رنگیم مشکلی نداشت.فقط سونوگرافی ...

ببین گلم تخمدان پلی کیستیک دلیل داشتن آندو نیست

اگر نگرانی برو کلینیک آندومتریوز و دردهای قاعدگی ابن سینا معاینه شو تا خیالت راحت بشه

ولی کلا داشتن آندومتریوز همیشه نیاز به لاپرا نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ي مقاله است از دكتر افلاطونيان در مورد فاكتورهاي موثر بر موفقيت انتقال جنين حوصله داشتين بخون ...

نزدیکی قبل انتقال رو بعضی ها می گن خونرسانی رحم رو بیشتر می کنه و خوبه

بعضی ها می گن چون انقباض رحم می ده خوب نیس

نظر قطعی در این مورد نیس

خدا روشکر،چه بهتر، زینب جان من تو خواب نفهمیدم بدنمو کش دادم به رحمم فشار اومد ب نظرت ممکنه مشکلی پی ...

عزیزم شما هزار بار کش بده اصلا نرمش کن هیچ مشکلی پیش نمیاد 

اصلا پله برو فعالیت کن هیچی نمیشه 

فقط بلند کردن چیز سنگین به رحم فشار میاره همین😉😉😉

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚 بازم میگم تولد دختر خانم نازت مبارک انشاله تیرماه داداش گلش تو بغلشه ....نینی ...

قربونت برم.مرسی عزیزم.ان شاء الله قسمت خودت 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه دارو خاصی ندارم من دفع سوم انتقال جنین انجام میدم همون دارو هاسا تعییر نکرده استرادیول شبی ۳تا شی ...

آخه ترسیدم حساسیت دارویی باشه 

پس ان شاء الله نی نی داره خونه می‌سازه، ولی اگر خیلی اذیتی حتما زنگ بزن مرکزتون بپرس

عزیزم شما هزار بار کش بده اصلا نرمش کن هیچ مشکلی پیش نمیاد  اصلا پله برو فعالیت کن هیچی نمیشه& ...

زینبی جان بتا اول و دومت چند بود؟یادته؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه هایی که‌نی‌نیاتون به دنیا‌ اومدن از کی بهتون شیاف دادن؟من ساعت ۷ رفتم اتاق عمل هنوز بهم شیاف ندادن.خیلی شکمم درد میکنه.همتون همینجور بودین؟بهم سرم وصل کردن توش امپول قشار زدن گفتن برا اینکه‌ رحم‌ت جمع بشه...شمام همینطور بودین؟دارم میمیرم از درد😭

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچها سلام منم مامان شدم.

امروز روز ۱۷انتقال جنینم

روز چهارده بتام۷۰۲بود

و ۴۸ساغت بعدش بتام رسید ب۱۶۱۳

الان روز ۱۷هستم

میخام بدونم از کی باید برم دکتر تحت نظر باشم؟؟؟برا دیدن شاک حاملگی کی برم سونو؟؟؟

اهرین پریودم۲۵شهریور بوده

من الان چن هفته بنظرتون؟؟؟

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸