2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046165 بازدید | 684501 پست
دوستم به نظر من هم هر چقد اطرافیان کمتر بدونن بهتره منم فقط خودم و همسرم میدونیم نه به خانواده خودم ...

همینطوره 💜

ایشالا زودی هر دو مامان بشیم💚

دکترم بیمارستان پیامبران کارهای پانکچر و انتقال رو انجام می‌دهد،بچه ها به نظرتون بیمارستان خوبیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیا بنظرتون اگه قند یکم بالا باشه دوره درمان رو شروع میکنن یا گیر میدن به درمان قند؟؟🤔😥

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
😢😢با من نمیحرفین

عزیزم بچه ها نیستن. یکی یکی پیداشون میشه جواب میدن. من راجع به کرمانشاه اطلاعی ندارم. اگه اشکالی نداره میگی مشکلتون چیه؟ به قول دکترا یه شرح حال بده تا بچه ها که اومدن بتونن بهتر راهنمایی کنن عزیزم

ایشالا اینبار مامان میشی خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها خوبین؟الان اومدم سونو بیوفیزیکال آب دور بچه رو چک کرده میگه ۴ هست.بهم ختم بارداری داده گ ...

آخيييي عزيزم ايشالا به سلامتي زايمان كني🙏🙏🙏مارو خيلي دعا كن وقتي ني نيت رو شير دادي😘😍

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

من اسفند میشه هفت سال ک ازدواج کردم ولی ۵سال منتظرم.قبل از اینکه ای وی اف بشم فک میکردم فقط مشکل منم ک تخمدانم یکم ضعیفه بعد از پانکچر  با اینکه ۱۳ تا تخمک داشتن ۵جنین برام تشکیل شدن گفتم چرا جنین کمه گفتن همسرم مرفولوژی ۲درصده.دهنم وا موند چون شوهرم قبلا فقط تو ازمایشگاه بیرون از داده بود ک گفتن هیچ مشولی نیست حتی خیلی عالی بود تا اینکه بعد از پانکچر مرکز ناباروری آز داد دیدم ای دل غافل چن ساله الکی من امپول میزدم و چن تا فولیکول خوب از دست دادم همسرم اصلا ازش خوب نبود 

سلام بچه ها خوبین؟الان اومدم سونو بیوفیزیکال آب دور بچه رو چک کرده میگه ۴ هست.بهم ختم بارداری داده گ ...

عزیزم انشاءالله به سلامتی میاد بغلت برات آیه الکرسی میخونم یادت موند برا ما منتظر ها دعا کن من انتقال دادم چند روز دیگه موعد آزمایشم هس برامون دعا کن عزیزم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

همسرم مرفولوژی ۲ درصد حرکت دودرصد ولی تعداد۲۰ میلیون الان رفتیم پیش یه دکتر اورولوژی گفت جراتی واریکوسل ولی دوتا دکتر دیگه گفتن خفیفه نیاز بجراحی نداره .الانم داره تاموکسیفن میخوره اون دکتر ک پروفسورا اورولوژی هست گفت سه ماه فقط تاموکسیفن استفاده کن بعد بیاالان دوماهه استفادا میکنه میخام این ماه من انتقال بدم اونم درمان کنه دونفری پیش بریم اینم شرح حال من

من اسفند میشه هفت سال ک ازدواج کردم ولی ۵سال منتظرم.قبل از اینکه ای وی اف بشم فک میکردم فقط مشکل منم ...

عزیزم دقیق ترین آزمایش اسپرم مال همین مرکز های ناباروری هستش مال بیرون مث مال مراکز دقیق بررسی نمیکنن 

ب نظر شخص من مرکزها مهمن چ از نظر کادر درمانيش و حتی اخلاق 

من خودم مراکز ناباروری شهری ک توش زندگی میکنم اصلا قبول نداشتم رفتم شهر دیگ انجام دادم 

از مال کرمانشاه خبری ندارم بازم بچه ها میان بهتر راهنمایی میکنن