2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
جوابو گرفتم...مثبت شد خداروشکر بتامم ۱۲۶۶  ان شاء الله قسمت همه منتظرها ❣❣❣❣

گوارای وجودت انشاله بحق اربعین امام حسین یه جفت پسر خونه تون رو شلوغ کنن ...دیوارتون رو خط خطی کنن....فرشاتو جیشی کنن😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زینب جان من دمیترون رو چهار قسمت کرده بودم و هر دفعه یک چهارم میخوردم با اینکه چندین دکتر بمن گفتن ا ...

خوب کاری کردی منم باید همین جوری معده رو گول بزنم😁😁😁

اتفاقا دکتر من میگه درسته سیف هست ولی دارو هست و آندروژن داره، پس بهتره فقط موقع ضرورت مصرف بشه 

حتی من خیلی نگران بودم و عذاب وجدان داشتم گفت بالاخره بدن مادر باید تغذیه بشه و خیالم راحت شد اون یه مدت که دوز بیشتری به بدنم می‌رسید اشکال نداشته، چون اگر نمی خوردم یا تو سرم تزریق نمیشد ببخشید روزی 16_17 بار حالم بهم می‌خورد، یا خون بالا میاوردم

اینا رو میگم دوستان از مصرف دمیترون استرس نگیرن ولی خوب کنترل هم بکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم نفسی...ممنون 💙💙 باورم نمیشه بالاخره منم مثبت شدم 😭

گفتم جواب اینهمه خوبی هاتو در حق مادرشوهرت خدا بهت میده ..........خدا دوستت داره😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خیلی خیلی مبارکتون باشه عزیزم ، ان شالله به سلامتی نی نی تونو بغل بگیرید ،،، حالا به رسم همیشگی بگید ...

مرسی گلم

راستش من هیچی رعایت نکردم نه قبل انتقال و نه بعدش.نه قبلش استراحت و تغذیه ی خاصی داشتم و نه بعدش..شرایطم جوری بود که اصلا نمیتونستم رعایت کنم ...واقعا فقط معجزه و هدیه ی خداست...بیمارستان صارم انتقال دادم.دوتا جنین سه روزه.دکتر بهرامی و دکتر پورمطرود هم دکترام بودن...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
گوارای وجودت انشاله بحق اربعین امام حسین یه جفت پسر خونه تون رو شلوغ کنن ...دیوارتون رو خط خطی کنن.. ...

😆🤭

ان شاء الله 

ان شاء الله قسمت خودت و همه بچه های تاپیک

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
جوابو گرفتم...مثبت شد خداروشکر بتامم ۱۲۶۶  ان شاء الله قسمت همه منتظرها ❣❣❣❣

ساراجان مبارکه عزیزم 

خداروشکر 

گوارای وجودت طعم لذت بخش مادر شدن 

حالا وقتشه واسه همه منتظری این تاپیک از ته دل دعا کنی ک اونها هم طعم قشنگ مادرشدن رو حس کنن

گلم وقتی حل شد شفاف میشه،  برای شما به چه صورت در میاد

زینب جون وقتی تو‌سرنگ‌میکشم شفافه ولی انگار یه مقدار از پودرش به دیواره های ظرفش میچسبه و حل نمیشه، کلا سخت حل میشه و طول میکشه میگم نکنه خراب شده هان؟