2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
باورت میشه عزیزم ناامید نیستم، یعنی اصلا هیچی نیستم. سر شدم،بی حس شدم. الان چندوقته همش بغض دارم، ال ...

انشاالله با یه دوقلوی سالم و ناز جبران همه ی این روزات بشه عزیزم، برای هممون واقعا دوران سختیه که باید صبر ایوب داشته باشیم😔

پناه بر خدا❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاالله به امید خدا اینبار مامان دوقلوها بشی

توکل بخدا انشاله هرچی خیره پیش بیاد و برای همه خانومای منتظر اینجا دعا میکنم ک دامن همگی سبز بشه و خونه هاشون پر بشه از صدای خنده بچه هاشون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه عزیزم ناامید نیستم، یعنی اصلا هیچی نیستم. سر شدم،بی حس شدم. الان چندوقته همش بغض دارم، ال ...

شک نکن ک خدا دوستت داره و خیلی زود بهترین رو بهت میده منم حال تورو داشتم از همه فراری و ناامید 

دل شکسته پیش خدا خیلی عزیزه 

من هروقت با دل شکسته و از ته دل خواستم گرفتم 

انشاالله با یه دوقلوی سالم و ناز جبران همه ی این روزات بشه عزیزم، برای هممون واقعا دوران سختیه که با ...

مرسی عزیزم از دعای نابت. انشالله برای شماهم و همه کسایی که دلشون نی نی نی میخواد.صبر ایوب رو خوب گفتی اما مشکل اینجاست که ما ایوب نیستیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه گلم ولی به منم ندادن چون نیاز نبود  اما برای همسرم چند ماه اول که در حال بررسی بود هیچی مکم ...

منم میخواستم ولمن بخرم.ولی فکر نمیکنم که دیگه برا من و شوهرم تو این مدت اثری داشته باشه.مگه نه؟

خدایا شکرت  
منم میخواستم ولمن بخرم.ولی فکر نمیکنم که دیگه برا من و شوهرم تو این مدت اثری داشته باشه.مگه نه؟

اگه دوماهی فرصت داری میتونی قرص ولمن کانسپشن رو بگیری ک از ول من کاملتر و گرونتره 

من 

ای 

سی 

زینک ول من 

اسید فولیک 5

ی قرص الکارنتین 

عزیزم من ای دی اف اول رو رویان انجام دادم  دلتو خالی نمیکنم ولی من اصلا راضی نبودم  ی جا ...

من دیگه الان سیکلم شروع شده.۴ ماهه دارم میرم و میام.شلوغیش برام مهم نیست.کارشون خوب باشه بسه.حرف شما درسته.ویتامین دی خیلی مهمه.ولی تو آزمایشاشون وجود نداره.من سال پیش شهر خودمون آزمایش دادم که تو مرز بود.آمپولشو زدم و ویتامین دی خوردم.فکر نکنم درونمورد مشکلی داشته باشم دیگه.

خدایا شکرت  

عزيز دلم دركت ميكنم منم همينطوربود ولي خدا خيلي مهربونه 

انشاالله زود زود مامان بشي مامان دوقلوها 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷