2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوله هاتو چك كن يلدا جون اگه از كيفيت جنينها و مشكل نداشتن رحم مطمئني احتمالا لوله ها هيدرو باشند. ...

بار ۴ بود که انتقال دادم 😔😔😔😔

عکس رنگی که گرفته بودم گفت مشکل نداری

بیمارستان بهمن

بچه ها من جواب انتقالم _ شد. الان روز ۳ پریودم هستم. اما اصلا درد ندارم و مقدار خونریزی ام کمه. 

معمولا بعد انتقال منفیرخونریزی شدید میشه. نگرانم ...

به نظرتون علتش چیه؟ برام مشکل ساز نشه؟

[QUOTE=108063634]فدااات عزیزم. آخه یه گروه بود راجع به مورفو و شرایط بد آقایان. هرکی مصرف کرده بود ب ...

این مومیایی رو من از نزدیک دیدم برا درد و گرفتگی استخوان و عضلات استفاده میکنن. البته برا استعمال خارجی..واای فقط مونده این بیچاره رو بزنیم بکشیم با این داروها😂

نمیدونستم خوراکیه

یعنی بگیرم برا شوهرم؟؟؟؟😄

خدا خودش جواب خوبی رو میده.مبارکت باشه عزیزم کار خیر کردی خدا هم جوابت و داد و انشاللله تا اخرش به س ...

ممنون عزیزم از لطفت ❣❣

خدا گل دخترتو برات حفظ کنه 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انشاالله گلم  همش غصه ميخورم  خودم شدم ٥٠كيلو مامانم ميگه هيچي نميخوري بچه هات گناه دارن

درکت میکنم گلم

من هنوز هیچی نشده حالم بهم میخوره 😭 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اگر کارت سبک هست که هیچی تا 6 ماهگی میتونی بری  ولی اگر سنگینه یواش یواش بذار کنار

زینب جان شما چرا بعد مثبت شدن نرفتی سر کار؟

استعلاجی گرفتی یا کلا ول کردی کارتو؟

سلام دوستان..روز هشتم انتقال هستم‌ بی بی چک زدم منفی شد😪😪

عزیزم من روز ۱۱ بیبی چک زدم منفی شد بعد فرداش که بشه روز ۱۲ زدم یه خط خیلی کمرنگ افتاد. روز ۸ خیلی زوده برای بیبی چک

آهان  واسه من تو ٦هفته يكيشون ١٤٦يكيشون هم ١٣١بود  دوست  دارم زودتر جنسيتشون رو بدو ...

حس میکنم از شما جنسیت هاشون دو جوره.

من قلب هاشون خیلی نزدیک بهم بود ضربان هاشون. مثلا ۱۷۳ و ۱۷۱ و ......

هر دو هم پسرن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار